aantal keren gebeld ivm oude badgeiser die afgekocht is in maart dit jaar en ik als nieuwe huurder geen warm water heb omdat alle partijen mis communicatie hebben, en ikzelf erachteraan moet om dit op gelost t e krijgen. de monteur heeft de gaskraan in de meterkast open gedaan ikzelf kreeg het blijkbaar niet voor elkaar buurvrouw ook niet. toen had ik halve dag warm water en de volgende dag niet meer.
gevraagd om een boiler bij domijn, deze is op 1 juni aangevraagd bij jullie dmv een spoedopdracht ,net nagevraagd bij domijn.
vriendelijk personeel en kundig
iets beter afstemmen met de woningcoöperaties dat die oude afgekochte badgeisers zonder huur of onderhoudscontract vervangen worden voordat de nieuwe huurder de sleutel ontvangt.
want...
want sleutel ontvangen op 22 mei en dus ook al vanaf die datum ellende en geen warm water. correctie even halve dag daarna niet meer.
Dank u wel voor uw reactie. Vervelend inderdaad dat u meteen bij het betrekken van de huurwoning zonder warm water zat. Wij staan echter buiten het beleid van de woningbouwvereniging hoe zij t.a.v. nieuwe huurders communiceren over de faciliteit van een huurwoning. Wij worden er pas bij betrokken als er een melding wordt gedaan.
Wel fijn dat onze monteur u heeft geholpen met de gaskraan, en dat er een spoedopdracht is doorgegeven. Wij zien die met belangstelling van Domijn tegemoet.