Corporaal

Diverse malen voor niets zitten wachten op afspraken. Diverse malen gebeld en uiteindelijk klachten ingediend. Slechte onderlinge communicatie en niemand neemt zijn verantwoordelijkheid

Kunt u dit toelichten?

Zie klachten. Afspraak maken, niet komen en dan blijkt dat onderdeel nog besteld moet worden. Bellen na klacht, belofte dat planning het uitzoekt en een dag later terug zal bellen, na een week niets... Zie klachten. Afspraak maken, niet komen en dan blijkt dat onderdeel nog besteld moet worden. Bellen na klacht, belofte dat planning het uitzoekt en een dag later terug zal bellen, na een week niets gehoord en zelf maar weer bellen. Blijkt na weer opnieuw uitzoeken dat onderdeel in bus van monteur zit...die is op vakantie....zucht
Betalingsherinnering krijgen, factuur nooit ontvangen, maar weer bellen.
Facturen telefonisch opgevraagd, belofte mailen volgende werkdag, niet gekregen, maar weer bellen.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs en telefonistes doen hun werk goed. Op de planning zit iemand die niet functioneert

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Training onderlinge communicatie en beloftes nakomen. Ik vul een halve ster in maar eigenlijk wil ik nul invullen
Jaren geleden door hetzelfde contract opgezegd

Beste mevrouw Corporaal,
Beste mevrouw Corporaal,
Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service zo teleurstellend is geweest. Het is duidelijk dat er veel mis is gegaan met de communicatie en de opvolging van afspraken. We waarderen uw gedetailleerde feedback en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren en ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst worden voorkomen.
We begrijpen uw frustratie en willen u bedanken voor het melden van deze problemen. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen werken aan verbeteringen in onze communicatie en planning.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Service was goed

Alleen bellen was goed

Alles

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en dat alles naar wens was. We waarderen uw aanbeveling en zijn dankbaar voor uw opmerkingen. Mocht u in de toekomst nog vragen of suggesties hebben, horen we dat graag.

L Bootsma

Tevreden over monteur

Kunt u dit toelichten?

Meerdere keren moeten bellen voor er actie werd onder nomendat de monteur zijn werk goed deed

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur goed zijn werk deedafspa

Afspraken nakomen!

Beste mevrouw Bootsma,
Beste mevrouw Bootsma,
Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het werk van de monteur, maar het spijt ons dat u meerdere keren heeft moeten bellen voordat er actie werd ondernomen. We zullen ons inspannen om in de toekomst afspraken beter na te komen en de communicatie te verbeteren. Uw suggesties nemen we ter harte.

Kunt u dit toelichten?

Op zondag gemeld. Kreeg als antwoord dat ik maar moest wachten tot dinsdag. Er werd niet geïnformeerd of wij redenen hadden om de storing zsm te verhelpen.
Op maandag opnieuw gebeld na 08.00...
Op maandag opnieuw gebeld na 08.00 uur. Uurtje later stond er al een monteur voor de deur.

Wat viel u in positieve zin op?

De service en duidelijkheid op maandag.

Doorvragen bij storingsmeldingen.

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat de eerste reactie op uw storing niet adequaat was en waarderen uw suggestie om beter door te vragen bij storingsmeldingen. Het is goed om te horen dat de service en duidelijkheid op maandag wel naar tevredenheid waren. We zullen uw opmerkingen gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.
Team Webcare Energiewacht

Net al ik bij Essent aangaf. Ik vind het verwarrend dat ik apart betaal voor energiewachtmaar niet kan kiezen voor deze service.

Kunt u dit toelichten?

De storing was niet bekend bij de monteur waardoor hij vertrok. Ik moest zelf werken en de persoon die aanwezig was niet op de hoogte. Vanuit gaande dat jullie met werkopdrachten werken. Kreeg wel... De storing was niet bekend bij de monteur waardoor hij vertrok. Ik moest zelf werken en de persoon die aanwezig was niet op de hoogte. Vanuit gaande dat jullie met werkopdrachten werken. Kreeg wel een rekening waarop staat dat de storing verholpen was. Niet dus.

De monteur voor de 2 jaarlijkse controle was zeer zorgzaam

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Beter communiceren met monteurs. Ik had een volgende afspraak afgezegd en toen stond d3 monteur op de stoep die niet wist dat het afgemeld was.

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat de communicatie rondom de storing en de monteursafspraken niet soepel is verlopen, en dat is zeker niet de bedoeling. We zullen ons proces verbeteren zodat onze monteurs beter geïnformeerd zijn over werkopdrachten en afspraken. Het is fijn om te horen dat u tevreden was met de zorgzaamheid van de monteur tijdens de controle. We nemen uw suggesties ter harte om onze service te verbeteren.

de groot

(Bewerkt)

De snelheid waarmee je geholpen wordt

bellen en ze zijn er

vakkundigheid

ga zo door

Beste meneer de Groot,
Beste meneer de Groot,
Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze vakkundigheid en dat u snel geholpen bent. Zou u het cijfer wellicht willen aanpassen zodat het beter aansluit op uw tevreden tekst in de review? We zullen ons blijven inzetten om de service te verbeteren, vooral op het gebied van communicatie en het nakomen van afspraken. Uw suggestie om zo door te gaan waarderen we.

Peter Weeda

De service is oke.

Kunt u dit toelichten?

direct werd de telefoon opgenomen

de snelle service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

de vorige reparatie vanwege hetzelfde euvel werd niet voldoende gerepareerd. Vandaar dat dit in 2e instantie nogmaals gebeurde en nu wel tot tevredenheid. De monteur gaf aan dat deze 2e keer de... de vorige reparatie vanwege hetzelfde euvel werd niet voldoende gerepareerd. Vandaar dat dit in 2e instantie nogmaals gebeurde en nu wel tot tevredenheid. De monteur gaf aan dat deze 2e keer de reparatie onder service zou worden uitgevoerd dus geen nieuwe factuur.

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs.
Energiewacht, Team Webcare

Goeie monteurs, snelle respons, goed meedenken, behulpzaam.

Kunt u dit toelichten?

Melden ging zeer gemakkelijk: bellen naar het storingsnummer op de ketel, en er werd snel opgenomen. Dezelfde dag nog kwam een kundig monteur langs.

Wat viel u in positieve zin op?

Kundigheid, snelle respons, meedenkend.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

onderdelen van oudere CVs langer beschikbaar houden

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Essent

Om dat het super snel iemand langs komt

Kunt u dit toelichten?

Er was binnen ander half uur iemand bij ons

Wat viel u in positieve zin op?

Op tijd terug om de storing te verhelpen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Nou eigenlijk niets het is prima op gelost

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk voor uw positieve review, fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.

Harry Arends

Goede service.

Ze waren er vlot.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke persoon ,die kwam het euvel te verhelpen.
Wist waar hij mee bezig was.

Goed personeel houden.

Beste meneer Arends,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback, fijn om te lezen dat wij u goed van dienst zijn geweest.