Henny Toren

Snelle service

Aardige mensen

Ga zo door

Beste meneer Toren,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie.

Bekke ter

Goede service en informatie

Volgende dag

Persoonlijk contact

Niet

Beste meneer ter Bekke,
Hartelijk dank voor uw beoordeling, fijn om te lezen dat wij u goed van dienst zijn geweest.
Energiewacht, Team Webcare

2 dagen een monteur en niet opgelost en nefit had het in 3 min. geregeld.

Zie 1e toelichting

Wat viel u in positieve zin op?

Het niet opgeven ondanks het niet oplossen

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie. Erg vervelend dat de storing in de ketel niet direct verholpen kon worden, onze excuses voor het ongemak. Het kan helaas voorkomen dat de oorzaak van een storing wat lastiger te achterhalen is. In dat geval schakelen we de leverancier van het toestel weleens in. Uiteraard is hun kennis van dat specifieke type ketel nóg iets groter.

Niet

Kunt u dit toelichten?

Ik heb drie keer melding gemaakt van het falen van de nieuwe cv-ketel, en ik hoorde steeds hetzelfde: "alles is in orde".

Niks

opgeleide medewerkers van de CV-ketel

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review.
Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review.
Het spijt ons te vernemen dat de dienstverlening anders is ervaren dan dat u van ons gewend bent. Wij hebben uw review intern teruggekoppeld met het verzoek contact met u op te nemen.

Gerard Biezeman

Klacht afhandeling is een puinhoop.

Kunt u dit toelichten?

Niemand lijkt verantwoordelijkheid te nemen in de organisatie

Bijna allemaal vriendelijke medewerkers

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Zorg voor een aanspreekpunt binnen jullie organisatie bij het afhandelen van een klacht.

Beste meneer Biezeman,
Beste meneer Biezeman,
Dank u wel voor uw review. Het spijt ons te vernemen dat u de dienstverlening m.b.t. klachten negatief heeft ervaren. Wij hebben uw review intern teruggekoppeld om hier nota van te nemen en zo nodig contact met u op te nemen.
Wij hebben inmiddels begrepen dat er contact met u is geweest en dat het naar tevredenheid is opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

Bouwhuis

Zeer goed geholpen

Kunt u dit toelichten?

Lange wachttijd aan de telefoon

Wat viel u in positieve zin op?

Kennis en vriendelijkheid van personeel

Beste meneer Bouwhuis,
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service.
Wat betreft de wachttijd aan de telefoon kan het in de vakantieperiode...
Beste meneer Bouwhuis,
Wat betreft de wachttijd aan de telefoon kan het in de vakantieperiode voorkomen dat die langer duurt dan u van ons gewend bent i.v.m. met een mindere bezetting. Onze excuses voor het ongemak.

Neijens

Uiteindelijk prima afgehandeld

Zie elders

Wat viel u in positieve zin op?

Service van de expert was prima: duidelijk en vriendelijk en adequaat handelen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Eerste tel contact ging moeizaam: de contactpersoon kwam een paar keer met mogelijke oplossing(herhaald!) die het niet kon zijn: de bar was te laag. Nou dat weet ik ook nog hoeveel die moet zijn... Eerste tel contact ging moeizaam: de contactpersoon kwam een paar keer met mogelijke oplossing(herhaald!) die het niet kon zijn: de bar was te laag. Nou dat weet ik ook nog hoeveel die moet zijn maar daar ging ze niet opop in

Beste meneer Neijens,
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te lezen dat we u uiteindelijk goed van dienst hebben kunnen zijn.

Henk Hoogenkamp

Goede service

Snel gereageerd

Snelle reactie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Betere voorlichting over de kosten

Beste meneer Hoogenkamp,
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk dank voor uw review.
Energiewacht, Team Webcare

Goede service, ketel gaat nu al 17de jaar in.

Kunt u dit toelichten?

Telefonist begreep al wat er aan de hand was, monteur had alles bij zich.

Probleem opgelost, geen verdere

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Expansievat had bij jaarlijkse check beter gecontroleerd kunnen worden, waren al eerder problemen met drukverlies gemeld.

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.
Met vriendelijke...

Van der Poel

Goede service

Kunt u dit toelichten?

Lange wachttijden aan de telefoon

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur en verstand van zaken

Beste meneer van der Poel,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.
Wij begrijpen uit uw feedback echter ook dat de wachttijd aan de telefoon...
Beste meneer van der Poel,
Wij begrijpen uit uw feedback echter ook dat de wachttijd aan de telefoon langer heeft geduurd dan u van ons gewend bent. Helaas hebben ook wij te maken met (tijdelijk) personeelstekorten. Waaronder de vakantieperiode is de bezetting minder waardoor de wachttijden aan de telefoon bij momenten kan oplopen. Onze excuses voor het ongemak.