Prima service

1 telefoontje was genoeg

Reactie snelheid

Beste meneer/mevrouw,
Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw geweldige review en de perfecte score van 10/10! We zijn ontzettend blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat het melden en verhelpen van de storing zo soepel is verlopen. Het doet ons goed om te weten dat onze snelle reactietijd en het nakomen van afspraken u positief zijn opgevallen.

Ridderbos

Afwikkeling uitstekend. Goede communicatie.

Snel klaar

Zie boven

Beste meneer Ridderbos,
Beste meneer Ridderbos,
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat de afwikkeling snel en naar tevredenheid is verlopen. Uw complimenten over de communicatie en service waarderen we enorm. We blijven ons inzetten om deze kwaliteit te behouden.

I. Licher_Hage

Goede service

Kunt u dit toelichten?

Eerste onderzoek naar storing zonder vertraging

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke adequatevoorlichting over storing en kosten van het te vervangen onderdeel

Tevreden klant

Beste mevrouw Licher- Hage,
Beste mevrouw Licher- Hage,
Bedankt voor uw feedback en beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de voorlichting die u ontving. We zien dat er ruimte is voor verbetering in het nakomen van afspraken, en we zullen hier zeker aandacht aan besteden om uw ervaring in de toekomst nog beter te maken.

G. Roelofs

Er kwam snel iemand langs om het probleem te verhelpen

Kunt u dit toelichten?

Nadat ik -op tijd-gebeld had kwam er snel iemand

Wat viel u in positieve zin op?

Zij probeerden het probleem snel op te lossen

Op dit moment niet

Beste mevrouw Roelofs,
Dank u wel voor uw review, fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.
Energiewacht, Team Webcare

Vriendelijke medewerkers; storing snel en goed verholpen; monteur geeft prijsindicatie van de reparatie.

bellen -> storing voorleggen -> afspraak maken -> reparatie

kennis van zaken

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.
Met vriendelijke...

Geen commentaar

geen commentaar

geen commentaar

nee

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van review.
Energiewacht, Team Webcare

Vervelende ervaring met aanschaf airco.

Kunt u dit toelichten?

Airco in mei defect en nog niet opgelost.

Wat viel u in positieve zin op?

Het is nog niet opgelost maar de monteur was vriendelijk en terzake kundig. Denk wel dat hij zijn best doet om het snel af te handelen.

Adviseer geen verouderde apparatuur

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review. Wij begrijpen uit uw feedback dat uw ervaring met onze service niet naar verwachting is gegaan.
Wij hebben het doorgezet naar de betreffende...
Beste heer/mevrouw,
Wij hebben het doorgezet naar de betreffende afdeling welke aangeeft dat de storing pas op 26-7-2024 aan ons is doorgegeven. De onderdelen zijn besteld en moeten uit Italië komen. Zodra deze binnen zijn, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om het onderdeel te komen plaatsen. Tevens plaatsen wij ook geen verouderde airco's. U heeft een nieuwe airco geplaatst gekregen.
Energiewacht, Team Webcare

Tot nu toe goede service

Kunt u dit toelichten?

Was doorgegeven dat het gasblok stuk was monteur kwam hier zonder gasblok en wist van niets

Wat viel u in positieve zin op?

Na een lastig begin is het alsnog prima opgelost

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De gemaakte afspraken wel graag nakomen

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. U geeft echter ook aan dat de monteur bij u kwam zonder gasblok terwijl bekend was dat die vervangen moest worden. De monteur kan slechts op locatie beoordelen of een onderdeel vervangen moet worden.
Iedere Cv ketel heeft een eigen type gasblok. Reden waarom deze nooit standaard als voorraad in de bus zit. De voorraad bestaat uit het meest gangbare omdat er voor meer geen ruimte is in de bussen.
Wij begrijpen dat u als klant een storing graag meteen opgelost ziet. Echter, de monteur heeft ter plaatse geconstateerd dat het gasblok niet vervangen hoefde te worden.
De 2de monteur heeft bij de herhaalstoring, een maand later, n.a.v. de notities van de 1ste monteur, rekening gehouden met de mogelijkheid dat het gasblok eventueel vervangen moest worden en deze reparatie ook daadwerkelijk uitgevoerd. Hij was voorbereid en had een gasblok bij zich.
Wij vertrouwen erop dat deze informatie u meer inzicht verschaft in onze werkwijzen.

Geerdink

Storing werd vakkundig opgelost

15 minuten in de wacht gestaan

Wat viel u in positieve zin op?

Storing werd snel en vakkundig verholpen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Eerder reageren en de klant geen kwartier in de wacht zetten.

Beste meneer Geerdink,
Beste meneer Geerdink,
Bedankt voor uw reactie. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de vakkundige wijze van het verhelpen van de storing. U benoemt echter ook dat u een tijd in de wachtrij heeft gestaan.
Onze excuses voor het ongemak. Wij gaan uw reactie intern terugkoppelen om deze situatie in de toekomst te vermijden.
Energiewacht, Team Webcare

Vriendelijk geholpen aan de telefoon en deskundig personeel aan huis. Mensen die thuis kwamen waren ook vriendelijk en er is goed overlegd wat ik erg belangrijk vind.

Ging prima.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat er goed overlegd is met mij en dat er duidelijk uitleg was van wat er precies allemaal gebeurd is.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Blijf overleggen met de klant dit is erg belangrijk.

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn.
Met vriendelijke...