Coco

Goed service

Snel geholpen

Altijd snel gereageerd

Beste meneer Coco,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

F.HOFSTEDE

2 keer geweest en probleem niet verholpen

probleem niet verholpen

de monteur

beter problemen verhelpen

Beste meneer Hofstede,
Beste meneer Hofstede,
Dank u wel voor uw review en feedback. Wij koppelen uw review intern terug naar de betreffende afdeling om het voor u uit te zoeken en contact met u op te nemen voor een nieuwe afspraak.
Energiewacht, Team Webcare

Snelle reactie en snel storingsherstel

Kunt u dit toelichten?

Was het telefoonnummer gewend, maar via de mail ging ook snel.

Wat viel u in positieve zin op?

Ondanks dat de storing geen spoed had, kon er snel iemand aanwezig zijn die er meer dan voldoende aandacht en tijd aan heeft besteed.

nvt

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie.

Snel en vakkundig geholpen

Kunt u dit toelichten?

Gebeld en ze zijn zelfde dag nog langs geweest

Erg vakkundige monteur.

Geen aanvulling/tips

Beste heer/mevrouw
Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te lezen dat u onze service zo goed weet te waarderen.
Energiewacht, Team Webcare

Altijd duidelijk uitleg en correcte afhandeling

Weinig moeite

Deskundige telefoniste

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.

wildeboer

Telefonisch goed bereikbaar, snelle responcetijd, snelle probleemoplossing, kostenbewust.

1 belletje was voldoende

niet overdrijven hè?!

vooral doorgaan

Beste meneer Wildeboer,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Uiteindelijk goed geholpen

Kunt u dit toelichten?

De eerste keer dat ik belde werd mij verteld dat ik alleen een monteur kon verwachten als er een actieve foutcode was (deze had ik inmiddels kunnnen verhelpen met een reset, maar deze bleef telkens... De eerste keer dat ik belde werd mij verteld dat ik alleen een monteur kon verwachten als er een actieve foutcode was (deze had ik inmiddels kunnnen verhelpen met een reset, maar deze bleef telkens terugkomen)

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle levering onderdeel ondanks dat niemand me hier vooraf een indicatie van kon geven.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Transparantie inzake levertijden onderdelen, ik vroeg gaat dit om dagen of weken, maar dat kon me niet verteld worden? Vervolgens bleek het slechts 2 dagen te zijn, waardoor het hlgeen probleem was.

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie. Het leveren van onderdelen kan in de hele installatiebranche vertraging oplopen. Over het algemeen duurt het niet zo lang, zoals u ook ervaren heeft, maar het kan voorkomen dat ook leveranciers tegen langere wachttijden aanlopen. We hebben daar helaas geen invloed op.

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review.
Energiewacht, Team Webcare

De monteur die langskwam was ronduit chagrijnig. Hij mopperde op de CV die al oud is en volgens hem aan vervanging toe is. De CV deed het niet maar er was geen storingsmelding. Daar wist hij geen... De monteur die langskwam was ronduit chagrijnig. Hij mopperde op de CV die al oud is en volgens hem aan vervanging toe is. De CV deed het niet maar er was geen storingsmelding. Daar wist hij geen raad mee. Volgens hem was de CV gewoon kapot (letterlijk). Hij heeft voor de vorm op een paar knopjes gedrukt maar zei erbij dat hij geen verstand had van deze CV. Het kon ook wel de printplaat zijn, zei hij. Hij zou maandag met een collega langskomen. In 5 minuten was hij weer weg. Mijn vrouw en ik waren verbijsterd. Hier heb je dus niets aan. We hebben meteen een concurrent gebeld, die is ook meteen langs gekomen en die heeft het opgelost.

Kunt u dit toelichten?

Zie boven. De telefonische melding van de storing ging op zich vlot. Nadat de storing door een concurrent was opgelost, hebben wij nogmaals gebeld om de storing weer af te melden. Blijkbaar is dit... Zie boven. De telefonische melding van de storing ging op zich vlot. Nadat de storing door een concurrent was opgelost, hebben wij nogmaals gebeld om de storing weer af te melden. Blijkbaar is dit niet doorgekomen,want maandag stonden er twee monteurs op de stoep.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur is inderdaad maandag terug gekomen met een collega. Maar toen was het probleem al opgelost.

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij begrijpen dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. De monteur heeft de oorzaak van de storing niet kunnen lokaliseren en een ander bedrijf heeft het voor u opgelost.
Deze gang van zaken betreuren wij, onze excuses voor het ongemak. Uw review wordt intern teruggekoppeld om het uit te zoeken en met de betrokken medewerker op te pakken.
Energiewacht, Team Webcare.