Wij zijn zeer tevreden over de afwikkeling van de storing..

Zie vorige toelichting.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de monteur.

Beste,
Hartelijk bedankt voor uw mooie review.
We vinden het fijn dat de dienst- en serviceverlening erg goed is bevallen.

Top geregeld

Alles prima

Vriendelijke medewerker

Beste,
Hartelijk dank voor uw zeer positieve review.
We vinden het fijn om te horen dat alles top was geregeld en dat de vriendelijkheid van de monteur er voor u uitsprong.
Met...
Beste,
Hartelijk dank voor uw zeer positieve review.

Goeie service

Vlotte afhandeling

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle reactie en verhelpen van de storing

Nvt

Beste,
Hartelijk bedankt voor u review. We vinden het fijn dat u tevreden bent over de snelle reactietijd en het bieden van een oplossing voor de storing.
Met vriendelijke...

Hans

Wij zitten al meer als een week te wachten op een onderdeel die ze in de ketel zouden plaatsen , om de haverklap hebben we geen warm water en met 30 graden wil je graag douchen ,,maar dan sta je... Wij zitten al meer als een week te wachten op een onderdeel die ze in de ketel zouden plaatsen , om de haverklap hebben we geen warm water en met 30 graden wil je graag douchen ,,maar dan sta je onder de douche is het water weer koud ,dus ik hoop dat ze nu snel komen het onderdeel te plaatsen ..

Kunt u dit toelichten?

we kwamen er wel doorheen maar moesten steeds weer opnieuw uitleggen wat er mankeerde en moesten maar water bijvullen wat hier niks mee heeft uit te staan

Wat viel u in positieve zin op?

ze waren er wel de volgende dag ,meneer was ook aardig ,maar probleem na meer dan een week niet opgelost ,,ben ik niet gewend van de energiewacht ,jammer.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

sneller ons probleem oplossen aub

Beste Hans,
Dank u wel voor uw review. We hebben uw reactie intern teruggekoppeld met het verzoek met spoed contact met u op te nemen.
We hebben inmiddels ook begrepen dat er een monteur bij...
Beste Hans,
We hebben inmiddels ook begrepen dat er een monteur bij u is geweest. Onze excuses voor het ongemak.

Frits Polman

Heb een contract voor CV storingen maar nu vervalt alles weer omdat deze klep weer net onder de ketel zit en niet in de CV ketel. Erg frustrerend en ……nou laat maar!

Kunt u dit toelichten?

Moest natuurlijk weer extra bellen omdat mijn online gemaakte afspraak niet werd behandeld terwijl er wel mailbevestiging van de gemaakte online afspraak was verstuurd.

Monteur onderweg melding

Kom je afspraken na

Beste meneer Polman,
Dank u wel voor uw review. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent als blijkt dat een onderdeel dat moet worden vervangen buiten de mantel zit en niet onder contract valt....
Beste meneer Polman,
Wat betreft de afspraak is ons niet duidelijk wat u bedoeld. Ons verzoek aan u is om ons hierover te mailen naar Webcare@energiewacht.nl
Bij voorbaat hartelijk dank.
Energiewacht, Team Webcare

Heb al klacht bij Energiewacht ingediend.

Klacht is opgelost.

Wat viel u in positieve zin op?

Dag klachten snel worden opgepakt.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Monteur moet zich niet bemoeien met eventuele asbest in een huis. Wel uiteraard in de ketelruimte. Al 10 jaar onderhoud. Nu zgn asbest. Blijkt fermacell. Rapport was 10 jaar geleden al toegestuurd.... Monteur moet zich niet bemoeien met eventuele asbest in een huis. Wel uiteraard in de ketelruimte. Al 10 jaar onderhoud. Nu zgn asbest. Blijkt fermacell. Rapport was 10 jaar geleden al toegestuurd. En monteur opeens moeilijk en is ten onrechte weggegaan.

Geachte heer/mevrouw,
Dank u wel voor review. Uw klacht is inderdaad bij ons bekend, en volgens onze gegevens inmiddels opgelost.

Verschil in storings analyse

Kunt u dit toelichten?

Geen personeel na het weekend geholpen

De rekening

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Goed gekwalificeerd personeel in dienst hebben zodat er niet gewacht hoeft te worden voor dat de storing kan worden verholpen.

Geachte heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent omdat de storing niet meteen in het weekend kon worden verholpen.
Vanwege capaciteitsgebrek, waar...
Geachte heer/mevrouw,
Vanwege capaciteitsgebrek, waar de hele installatiebranche mee te maken heeft, kan het voorkomen dat gedurende de zomerperiode storingen die geen spoed hebben worden doorgezet naar na het weekend. Onze excuses voor het ongemak.

ronda

Veel te lange wachttijd voor onderdeel

Kunt u dit toelichten?

elke dag bellen en elke dag onduidelijk antwoord

onderdelen regelen

Geachte meneer Ronda,
Geachte meneer Ronda,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wat betreft de levertijd van onderdelen kan het soms voorkomen dat de wachttijd wat langer kan duren dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

N.v.t.

Geachte heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de review.

de Wit

Als je een storing hebt komt een monteur heel snel.

Kunt u dit toelichten?

na twee telefoontjes kwam er een monteur

de snelle reactie

Geachte mevrouw de Wit,
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.