In eerste instantie gaf de medewerker a/d telefoon geen medewerking, want het was geen storing en moest tweemaal een uitleg geven wat ik wilde, pas na (ik wil de voorrijkosten betalen, liever extra uitgave dan meer betalen voor gas) werd ik ingepland voor een service bezoek.
Kostte overredingskracht om monteur de bestellen, de monteur is erg vriendelijk en begreep mijn hulpvraag, dank hiervoor.
Voor de telefoon medewerker, denkt meer in het oplossen van energie vraagstukken, dan alleen maar naar storingen vragen.
Geachte meneer Jansen,
Dank u wel voor uw reactie. Wij begrijpen uw reactie m.b.t. het verzoek aan de telefoniste en waarop niet naar uw verwachting is gereageerd.
Uw vraag valt niet onder...
Geachte meneer Jansen,
Uw vraag valt niet onder het abonnement. Indien u een monteur wenst buiten het abonnement om worden er inderdaad voorrijkosten in rekening gebracht.
Fijn om te lezen dat de monteur u goed van dienst is geweest.
Energiewacht, Team Webcare