Alberts

Geachte heer Alberts,
Bedankt voor uw review!
Energiewacht, team Webcare

N.Rengers

In werkelijke noodsituaties wordt snel en terzake kundig gereageerd

Kunt u dit toelichten?

Aanvankelijk reageerde Energiewacht met het antwoord dat de volgende dag pas iemand kon langskomen, maar toen ik de ernst van de situatie toelichtte kwam er alsnog binnen 2 uur een monteur die de... Aanvankelijk reageerde Energiewacht met het antwoord dat de volgende dag pas iemand kon langskomen, maar toen ik de ernst van de situatie toelichtte kwam er alsnog binnen 2 uur een monteur die de eerste noodzakelijke reparatie/afkoppeling verrichtte.

klantvriendelijkheid

Geachte heer/mevrouw Rengers,
Bedankt voor uw review. We stellen uw mening zeer op prijs. Fijn dat het toch zo snel is opgepakt en opgelost.
Energiewacht, team...
Geachte heer/mevrouw Rengers,
Energiewacht, team Webcare

Storing is opgelost

Ging eenvoudig

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de storing snel werd verholpen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Omdat ik al een onderhoudsbeurt gepland had staan heb ik gebeld om deze afspraak samen te nemen met de storingsafspraak die twee week daarvoor plaats vond. Op deze manier zouden er niet in twee... Omdat ik al een onderhoudsbeurt gepland had staan heb ik gebeld om deze afspraak samen te nemen met de storingsafspraak die twee week daarvoor plaats vond. Op deze manier zouden er niet in twee weken twee mensen langs hoeven komen.
Maar tot mijn verbazing kwamen er twee medewerkers langs, één voor de onderhoud en één voor de storing en die wisten dit niet voor elkaar. Tip dus om kritisch te kijken naar het planningsmechanisme.

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.
Wat betreft uw bevindingen met betrekking tot twee monteurs is dit inderdaad niet efficiënt. Niet alle monteurs echter hebben beide skills. Als dit dan samenvalt met capaciteitsgebrek voor die dag kan het inderdaad gebeuren dat er twee monteurs komen i.p.v. één monteur. U begrijpt dat wij dit zoveel mogelijk proberen te voorkomen.
Energiewacht, Webcare Team

Prettige monteurs, luisteren naar de aanleiding van het bezoek. Gaan netjes te werk.

Kunt u dit toelichten?

Snel telefonisch contact, snelle planning mogelijk

Luisteren en netjes werken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Geen, zo blijven doorgaan.

Energiewacht, Webcare Team

Energiewacht is prima, het is zo jammer dat we niet bij een plaatselijke installateur terecht kunnen

Kunt u dit toelichten?

Heb moeite met keuzemenu's aan de telefoon

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur komt netjes op afgesproken tijd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Monteur luisterde niet naar de klacht van de klant. Klacht niet verholpen zodat er enkele dagen later opnieuw een monteur moest komen

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs en nemen uw verbeterpunt mee.
Energiewacht, Webcare Team

Goede service en snelle respons

Kunt u dit toelichten?

gewoon gebeld en afspraak gemaakt

Wat viel u in positieve zin op?

adequate hulp en uitleg monteur

ga zo door!

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review, fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.

Doorgaans prima service

Kunt u dit toelichten?

tamelijk snelle doorverbinding met de expert

Wat viel u in positieve zin op?

bereidheid om te luisteren naar het probleem

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.
Energiewacht, Webcare Team

Zij komen altijd op gemaakte afspraken. Tussen 12:00-18:00 wachten op Afspraak is wel heel breed tijdsbestek.

Kunt u dit toelichten?

Er moest een nieuwe warmtewisselaar komen. Drie gezinsleden heb hier met regelmaat achteraan moeten bellen.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke mannen: bij laatste bezoek zijn ze samen (1van Energiewacht en 1 van Ferolli) bijna 2 uur bezig geweest.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Afspraak waarbij je thuis moet blijven tussen 12:00-18:00 is wel heel lang.

Geachte heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw feedback. Wij zijn ons bewust dat een afspraak binnen een dagdeel minder goed uitkomt voor de een dan voor de andere klant. Echter, om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn zit de efficiëntie in de korte routes tussen de adressen. Als planning heb je dagelijks te maken met korte termijn afzeggingen, adressen waar niemand aanwezig blijkt, of een onderdeel dat vervangen moet worden en extra tijd in beslag neemt. Omdat de klant van ons mag verwachten dat het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de afspraak ondervinden wij vooral ook het begrip hiervoor van de klant.

Makkelijk en snel opgelost

Weinig telefonische

Het was snel opgelost

Doorgaan

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Patriez

Na wateroverlast van de ketel tijdens Pinksteren, snel geholpen

Ze kwamen snel

Snelheid

Erg tevreden

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.