De monteur bleek een vakman te zijn met kennis van zaken, zo kom je ze niet altijd tegen

Kunt u dit toelichten?

Hij was tot onze verbazing snel aanwezig

Zijn vakmanschap en vriendelijkheid

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Uw reactie wordt uiteraard zeer op prijs gesteld. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

Alleen als ik hierover vragen krijg

Kunt u dit toelichten?

Ditmaal werd ik vlot verbonden met medewerker

Wat viel u in positieve zin op?

Toen monteur probleem niet kon oplossen regelde hij meteen een specialist.

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

Gespecialiseerde monteurs zijn goed en leveren goed werk. Plannen van onderhoudsafspraken verloopt minder soepel.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs erg vriendelijk. Telefonische hulp soms wat star en niet helpend

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Plan onderhoudsafspraken niet los maar tegelijk (cv + ventilatie) en geef duidelijk aan waarvoor monteur komt in afspraakbevestiging.

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw positieve reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

Snelle reactietijd en vakkundige monteurs

Snelle response

Is al benoemd

Goede service

Met n telefoontje

Vriendelijke benadering

Nvt

J. de Vrieze

Klantvriendelijke service desk en monteurs

Kunt u dit toelichten?

Telefoon wordt snel beantwoord en na uitleg wordt er snel een afspraak gemaakt

Klantvriendelijkheid en reactietijd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Vergeet niet dat storingscodes van de installaties, soms ook correct kunnen zijn.

Accuraat en goede service

H.J.Teuben

De monteur heeft goed en snel werk verricht

Kunt u dit toelichten?

de monteur kwam de volgende dag dus we hebben ons 1 dag moeten redden met een straalkacheltje en de houtkachel

verstand van zijn vak

nee

Reactie Energiewacht Storing:

Eerst zelf proberen, probleem op lossen, na 2 keer bellen was er al vast een dossier aangemaakt. De monteur kwam daarna vlot, en was kundig.

Zie hierboven

Rust

Makkelijk en geruststelling

Kunt u dit toelichten?

even bellen en de afspraak is zo gemaakt

snelheid van reageren

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

de medewerker van de telefoon zei andere dingen toe over het oplossen van de eventuele storing dan de monteur.