de Jonge

Er bleek bij ons een draadje los te hangen, wij hebben daar de installateur van het apparaat laten komen. Die heeft het weer verholpen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Zeer professioneel

Zeer positieve mensen

Anthonie

Bij telefonisch doorschakelen door telefoniste naar planning de doorschakeling beantwoorden!

Zeer vakkundig, deskundig en meedenkend.

Kennis en vriendelijkheid

Alles volgens afspraak

Goede service aardige mensen

Alll

Ga zo door

Altijd aanspreekbaar bij problemen

Sympathieke medewerker.

In een gesprek met iemand zal ik de naam noemen van het bedrijf dat het ventilatie kanaal heeft schoongemaakt. Ik ben er tevreden over.

Wat viel u in positieve zin op?

De keurige behandeling aan de telefoon.

Tonk

Planning goed nakijken vooral als je 2 afspraken op 1 dag plant

Goede service, leggen alles goed uit wat ze gaan doen. En werken netjes.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur was uiterst vriendelijk en heeft ook nog ons geholpen met uitleg te.krijgen waarom er niemand voor c.v. was die ook vervangen zou worden.

briek

alles goed dooegemeten en gereinigd. goedgereedschap mee genomen vriendelijke mensen ventilatie was slecht nu goed.

Wat viel u in positieve zin op?

omgeving werd goed gereinigd na het losmaken van ventilatie inlaten

R. Koggel

Als er geen monteur aanwezig kan zijn door diverse redenen, communiceer dit dan met de klant.

Geen idee, hoor na een maand niets meer nadat ik opdracht heb gegeven voor reiniging.

Wat viel u in positieve zin op?

Hoop binnenkort een monteur te verwachten dus kan er niets over zeggen

J.H.M. Mulder

Zie boven.

Alles is vlot verlopen.

Wat viel u in positieve zin op?

Als ze er zijn dan gaat het goed. Nu nog m aar e b en afwachten wanneer het bestelde wordt geinstalleerd.

Behoudt dit niveau

Deskundige en snelle service, zeer netjes te werk gaan, geen reinigingsafval, service op afgesproken tijdstip

Wat viel u in positieve zin op?

Naast bovenstaande in de omgang en communicatief prettige monteurs 🧰