Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

geeft duidelijke uitleg. snelle levering, beleefde en kundige monteurs.

snelle levering, vriendelijkheid.

Murat

Hou de goede werk zo bezig

Komt altijd op de afspraken na

Uitstekend werkzaamheden

Ridder

Frisse en schone lucht is een prima zaak

Wat viel u in positieve zin op?

De netheid en de keurige uitleg over alles

Margreet Schooneman

De onderste slang bij de motor bleek los te zijn geraakt, collega’s van cv installatie hebben hem bevestigd, monteur bleek dus toch iets te snel klaar….

Prima vlotte service

Wat viel u in positieve zin op?

Contact om even eerder te kunnen komen

Het is mij nog niet duidelijk hoe de betaling gaat

Bevalt goed

Snelheid installatie

Uh...afspraak maken????

ik heb op een offerte gereageerd en niks meer van jullie gehoord. Er is zeker niemand langs geweest

Wat viel u in positieve zin op?

mails zonder spel- en taalfouten

Reactie Energiewacht Ventilatie:

Bedankt voor uw reactie. Door een fout in ons systeem is er per abuis een uitnodiging naar u gestuurd voor het invullen van een review, terwijl de Mechanische Ventilatie nog niet bij u is geplaatst.... Bedankt voor uw reactie. Door een fout in ons systeem is er per abuis een uitnodiging naar u gestuurd voor het invullen van een review, terwijl de Mechanische Ventilatie nog niet bij u is geplaatst. Onze excuses voor deze vergissing. De mechanische ventilatie is voor u besteld en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak, zodra deze bij ons binnen is.

Alles is goed verlopen, geen bijzonderheden

Gewoon goed, niets bijzonders

Zorg dat ook afwijkende vragen vanuit klanten adequaat en snel worden opgepakt

Een paar jaar geleden heeft een vertegenwoordiger van Energiewacht ons bezocht en oa een offerte voor een nieuwe CV-ketel en mechanische ventilatie uitgebracht. Toen hebben we alleen de nieuwe... Een paar jaar geleden heeft een vertegenwoordiger van Energiewacht ons bezocht en oa een offerte voor een nieuwe CV-ketel en mechanische ventilatie uitgebracht. Toen hebben we alleen de nieuwe CV-ketel besteld. Nu heb ik ook de mechanische ventilatie besteld, maar verder niets meer gehoord. Blijkbaar past dat niet in de processen van Energiewacht. Ik heb nu op de website een adviesgesprek aangevraagd, dat is blijkbaar een verplichte stap om te mogen kopen.

Geen positieve punten helaas

***

Snelle montage.

Bij de aankoop is door de adviseur niet vermeld dat er ook kanaalreiniging mogelijk was !

Snelle mont

Jaap Kooistra

Vervangen ventilator en reiniging kanalen is professioneel gedaan.

Snelheid en netheid!