Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Snel en goed

Goede uitleg monteur

H. Havinga

Wellicht is het beter om te adviseren de kanalen niet te reinigen wanneer de WTW unit van een zekere ouderdom is, waardoor hiervoor geen onderdelen meer te verkrijgen zijn. Om nu achteraf te zeggen,... Wellicht is het beter om te adviseren de kanalen niet te reinigen wanneer de WTW unit van een zekere ouderdom is, waardoor hiervoor geen onderdelen meer te verkrijgen zijn. Om nu achteraf te zeggen, ja we hadden aangegeven dat er een risico is dat de unit het niet meer doet als het van de stroom is afgeweest, vind ik wel erg gemakkelijk. Daarnaast kan er qua klantvriendelijkheid ook wel wat verbeterd worden.

Ik heb van de Energiewacht een brief gehad dat het weer tijd was voor het reinigen van de ventilatiekanalen. Dat zou minimaal één keer per zes jaar moeten plaatsvinden. Dus heb ik een afspraak... Ik heb van de Energiewacht een brief gehad dat het weer tijd was voor het reinigen van de ventilatiekanalen. Dat zou minimaal één keer per zes jaar moeten plaatsvinden. Dus heb ik een afspraak gemaakt voor het reinigen van de ventilatiekanalen. Na de reiniging werkte de WTW unit niet meer. De monteur had van te voren aangegeven dat gezien de ouderdom van de WTW unit er een risico was dat wanneer de stekker er uit was uitgehaald en weer is aangesloten het apparaat defect kon raken. Met mijn toestemming is de stekker er uitgehaald, weer aangesloten en het apparaat werkte weer. Daarop zijn de monteurs aan het werk gegaan met de reiniging. Dus stekker er weer uit. Na de reiniging is de stekker weer aangesloten, maar bleek de unit niet meer te werken. Het kapotte onderdeel was niet meer te leveren, dus de unit kon niet gerepareerd worden. Ik zou op marktplaats eens kunnen kijken of daar nog onderdelen voor deze WTW unit werden aangeboden en de monteurs zouden een adviseur vragen bij mij langs te komen voor een offerte voor een nieuwe WTW unit. Ik heb hieromtrent toch een klacht ingediend, ben hierover gebeld. De medewerkster van Energiewacht bood excuses aan, maar ja, dit soort dingen gebeuren helaas. Ze zou mijn klacht ook doorgeven aan de adviseur. De adviseur is geweest. Hij gaf onmiddellijk aan dat hij geen interesse had in mijn verhaal en zich niet met het voorval wilde bemoeien. Hij was er alleen voor het opmaken van een offerte voor een nieuwe WTW unit. De offerte is opgesteld, daarin is op geen enkele wijze iets van coulance betracht. De adviseur vroeg tijdens ons gesprek of ik al een factuur had ontvangen voor het reinigen van de kanalen. Dat was niet het geval. Twee uur nadat de adviseur was weggegaan kreeg ik per e-mail een herinnering dat ik de factuur ad € 299 voor het reinigen van de kanalen nog niet heb voldaan en ik word gesommeerd binnen twee weken te betalen anders wordt mij € 15 administratiekosten in rekening gebracht. Ik vind dat ik een slecht advies heb gehad met betrekking tot het reinigen van de kanalen en dat de Energiewacht op geen enkele manier klantvriendelijk te werk is gegaan.

Niets

Vlotte /aardige monteurs, servicegericht

servicegerichtheid

W. Hogenkamp

Omdat de heren het keurig hebben verzorgd.

Wat viel u in positieve zin op?

De complete service en klantvriendelijkheid.

Betere communicatie tussen energiewacht en de instalateurs. we hadden onze eerste afspraak afgezegd en dat was niet doorgegeven aan de jongens zodat die hier wel aan de deur waren geweest. Jammer!!

goede service en netjes gewerkt

Wat viel u in positieve zin op?

keurig op tijd en de heren kwamen kundig over.

Netjes en vakkundig geinstalleerd.

Wat viel u in positieve zin op?

Netjes en vakkundig geinstalleerd en de rommel opgeruimd.

Vriendelijkheid en reining uitstekend gebeurt

Inzet en vriendelijkheid

F.Deiman

Geen suggestie

Prima werk

Snel en goed werk

H mensen

Goeie service netheid van de medewerkers

Vriendelijk personeel die goed advies geven en schoon werk afleveren

Zie boven