Venema

Beter nadenken over energie transitie, bieden niet echt oplossing

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Leuk en vakbekwaam personeel.

Wat viel u in positieve zin op?

Ondanks warmte, opgewekt en positieve instelling

René Bloem

Ga zo door

Het is heel prettig te weten, dat alle kanalen schoon zijn.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs waren kundig en aardig

Deskundig, snel en netjes

Deskundigheid

Stam

Prettige service

Behulpzaam, service

Brief was slecht qua informatie, niet volledig en suggestief dat het onder het onderhoudscontract zou vallen

goede service, op eigen initiatief de regelknop goed afgesteld

regelknop

Rose Kempen

Vanwege info van Energiewacht medewerkers

Snelle en accurate communicatie met Energiewacht. Zeer vriendelijke monteurs

Filterset bij de prijs in en extra filterset achterlaten. Dat moet toch kunnen voor die EUR 300.

duur en filterset niet inbegrepen.

Wat viel u in positieve zin op?

verplicht iets positiefs invullen???

Visser

Bekend met bedrijf door onderhoudscontract CV. Zes jaar geleden ook al via EW laten reinigen

Wat viel u in positieve zin op?

Herinnering dat kanalen weer gereinigd moesten worden, gemak van afspraak

E. Lubbers

Als je van te voren weet dat je de buizen niet gaat schoon maken., maak dan ook geen afspraak.

er zit asbest in mijn ventilatie kanalen. Dit is al langer bekend, dus het maken van een afspraak was onzinning. Want de medewerkers wilden, terecht, de ventilatiebuizen niet schoon maken. Ik heb... er zit asbest in mijn ventilatie kanalen. Dit is al langer bekend, dus het maken van een afspraak was onzinning. Want de medewerkers wilden, terecht, de ventilatiebuizen niet schoon maken. Ik heb wel een dag vrij genomen om voor de Energiewacht thuis te zijn.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de medewerkers zelf ook door hadden dat het niet handig was geweest om een afspraak te maken.

In de ochtend een planning maken is niet pas om 13.00! Jullie hebben een raar idee van "in de ochtend". Als ik een afspraak in de ochtend heb kan ik om 13 weer aan het werk. Maar bij jullie is 13... In de ochtend een planning maken is niet pas om 13.00! Jullie hebben een raar idee van "in de ochtend". Als ik een afspraak in de ochtend heb kan ik om 13 weer aan het werk. Maar bij jullie is 13 ook nog in de ochtend. Dus om 13.07 kwamen de mannen pas bij ons... dat is niet meer in de ochtend.

Slechte planning

De mannen waren netjes