Harma Mekkering

Misschien nog iets netter werken, ik heb een beschadiging op de muur van de slangen die gebruikt zijn, dat is jammer

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

nvt

nvt

P.H.Duitscher

correct gedaan en klant vriendelijk

netheid

Geert Warris

Prima werkt geleverd

Wat viel u in positieve zin op?

duidelijke uitleg wat ze gingen doen

Arnold

Ik had een zeer goede ervaring.

Plezierige medewerkers en snel gewerkt om het ventilatiesysteem te reinigen. De prijs vond ik wat hoog voor aantal uren werk, maar dat komt waarschijnlijk door dat het een eenheidsprijs is.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid en kennis van de monteurs

C. Pit

super efficiënte medewerkers, keurig werk afgeleverd, gaven veel goede informatie.

Wat viel u in positieve zin op?

de hele ervaring was erg positief

Anita Eefting

N.v.t

Omdat er keurig wordt gewerkt.
Het kon ook op een zeer korte termijn.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat er heel netjes werd gewerkt.
En een goeie uitleg werd gegeven .

Bert Spaan

Duidelijke info, ze dachten dat ze alleen kwamen om te reinigen

Snelle afhandeling netjes gewerkt

Wat viel u in positieve zin op?

snelheid demonteren/ monteren en reinigen

Smit

Dat de mensen achter de schermen bij energiewacht mij niet duidelijk konden vertellen over de verlengde garantie , waar ik problemen mee had, om dit te gaan regelen. Het is gelukt , heb naar... Dat de mensen achter de schermen bij energiewacht mij niet duidelijk konden vertellen over de verlengde garantie , waar ik problemen mee had, om dit te gaan regelen. Het is gelukt , heb naar Itho-daalderop gebeld.

Geinstalleerd door vakbekwame monteurs, achteraf is de aanschaf van materiaal te duur. 0.a ventielen kosten € 7.50 per stuk bij jullie, afstandsbediening € 60. Elders 4 ventielen + afstandsbediening... Geinstalleerd door vakbekwame monteurs, achteraf is de aanschaf van materiaal te duur. 0.a ventielen kosten € 7.50 per stuk bij jullie, afstandsbediening € 60. Elders 4 ventielen + afstandsbediening inbegrepen. ( samen met box dezelfde € 215 )

Wat viel u in positieve zin op?

alles goed geinstalleerd, vriendelijke monteurs

ten Brink

Vanwege onderstaande

Vlot geinstaleerd

RONALDROELFSEMA@HOTMAIL.COM

Prima werk geleverd

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke en deskundige mannen. Goed advies