Geen bedrijf

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Oogpunt
Van hygiene

Goede adviezen

Berg

belangrijk i.v.m. bacterievorming

correcte behandeling

Moltmaker

Laat het huis netjes achter, mijn toilet was heel vies achtergelaten

ik heb niet zo de gewoonte iets aan te bevelen.

niets

T. H. ter Steeg

Er schoon en vlot gewerkt.

?

Cor Griffioen

Prima service.

Aardige monteurs.

R. van der Leij

Reinigingis belangrijk en medewerkers van Energiewacht hebben vlot en netjes gewerkt

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk personeel en netjes gewerkt plus uitleg

Antje van dijk

Komen afspraak na, goed informatie gekregen tijdens reiniging

Wat viel u in positieve zin op?

Alles werd gedaan, zelfs schoonmakrn

J.H.J.M. Claessen

Heb geen suggestie.

1.De medewerkers kwamen op tijd volgens de afspraak. 2.Beiden waren rustig en zorgvuldig aan het werk. 3. Met de stofzuiger hebben ze uitvoerig het huis schoon gezogen.4. De vragen die ik hun... 1.De medewerkers kwamen op tijd volgens de afspraak. 2.Beiden waren rustig en zorgvuldig aan het werk. 3. Met de stofzuiger hebben ze uitvoerig het huis schoon gezogen.4. De vragen die ik hun vroeg over hun werkwijze beantwoorden ze uitstekend. Bijv. ik wilde reeds gaan stofzuigen. Dat hoefde dus niet.

Wat viel u in positieve zin op?

Ik vroeg aan hun kan ik alvast beginnen met stofzuigen?? Toen melden ze dat ik dat niet hoefde te doen omdat zij dat zelf deden. Ze hebben mijn huis prima en schoon achter gelaten.

J.van der Leek

Hou de coronaregels in de gaten: Mondkapjes!

Het is snel, goed en efficiënt gedaan.

Zie eerdere toelichting.

Drentsche School

Check van te voren of alles kan volgens de theorie

Motorblok zit vast en kon niet door de monteur van zijn plaats gehaald worden

Wat viel u in positieve zin op?

Wel uitleggen waarom reiniging niet volledig kon.