Nynke

Duidelijkere informatie over het product.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Heel vriendelijk personeel, prijs is wel aan de hoge kant.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteurs, hele harde werkers.

Meer aandacht , bekendheid verwerven

Vakkundig en correct werkend

Zie eerder

H N Schoenmaker

Gewoon zo doorgaan.

Goede service en vooral goed advies.

Prima advies gekregen.

Doorgaan en maak er een abonnement van, net als andere regio’s

Er wordt netjes gewerkt, alles in overleg

Wat viel u in positieve zin op?

Bekwaamheid, Betrokkenheid en meedenken van de monteurs

odding

Belangrijk om te doen (gezondheid, corona) en vlot en netjes geholpen.

Dallinga

na een check bij ons was het niet nodig

eerlijkheid

mr. Douwe wouda

Planning bv van 8.00 uur tot 13.00 uur vind ik wat lang voor een tijd van ca 2 uur

wel aanbevelen omdat de 2 medewerkers goed hun best deden

Wat viel u in positieve zin op?

De mannen waren volgens mij bekwaam.

J.Heidelberg

N.v.t.

duidelijke afspraken

goede afspraak en afwerking

nijboer

Die sterren wekt verwarring, zo van heb ik het wel goed gedaan maar alle vragen hebben de hoogste score gekregen

Het effect is gelijk aan vieze voetbalkleren uitdoen en fris gewassen voetbalkleren weer aantrekken!!!!!!

Wat viel u in positieve zin op?

we zijn heel blij met het resultaat. geen beslagen ramen ennnn! het ruikt weer heerlijk fris.

K. Seubers

Geen idee.

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd door bekwaam personeel. Alles netjes achtergelaten!

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk en bekwaam personeel.