Richard Batema

Beter plannen, eerder bellen en afspraken telefonisch afstemmen: niet als mededeling per brief.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

De afspraak, in een tijdvak van 12.00-18.00 uur ging niet door: monteur belde om 15.10 uur met vertragingsmelding. Komst na 18.00 uur of een nieuwe afspraak maken. Gekozen voor het maken van een... De afspraak, in een tijdvak van 12.00-18.00 uur ging niet door: monteur belde om 15.10 uur met vertragingsmelding. Komst na 18.00 uur of een nieuwe afspraak maken. Gekozen voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze niet in overleg, maar als aankondiging per brief ontvangen.

Wat viel u in positieve zin op?

Nieuwe afspraak moet nog plaats vinden (volgende week in de planning).

aa

Aa

kost wel veel

aa

Vooral in het offerte-gedeelte ging naar mijn gevoel te veel mis.

Er was een klein probleempje, iets paste niet helemaal. Ik had gevoel dat daar door een monteur niet helemaal adequaat mee om werd gegaan. Afwerking was na gereed komen vh werk net iets minder dan... Er was een klein probleempje, iets paste niet helemaal. Ik had gevoel dat daar door een monteur niet helemaal adequaat mee om werd gegaan. Afwerking was na gereed komen vh werk net iets minder dan ervoor.

Van der Linden

Iets gerichtere tijdsaanduiding geven van komst: tussen 8.00 en 13. 00 uur is een te brede tijdsaanduiding voor werkende mensen.

Eens in de zoveel jaar een grondige reiniging kan ik zeker aanbevelen.

Het schoon werken

J.L.A. van Galen

Geef beter door wat er gedaan gaat worden. Wij hadden vooral verwachtingen van de inblaaskanalen, en daar werd eigenlijk niets aan gedaan!

Hoewel wij er meer van verwachtten is het hard nodig vooral voor mensen die het nog nooit hebben laten doen. (of geen abonnement hebben bij Energiewacht)

Wat viel u in positieve zin op?

Keurige kerels die netjes werkten.

Er was een probleem met een ventilatieopening en dat werd opgelost door de heren.

Wat viel u in positieve zin op?

Ze wilden goed werk afleveren.

Nvt

Nette,beleefde monteurs.Werkten netjes en schoon.Waren op de afgesproken tijd aanwezig.

vriendelijkheid,netheid

A. Kreulen

Keurige werkwijze.

vakbekwame medewerkers.

Vleems

Aan geven hoe vaak gereinigd moet worden bij aanschaf box.

Netjes gewerkt beleefd

Wat viel u in positieve zin op?

Goede uitleg wat ze gingen doen