Betere communicatie tussen planner en uitvoerder. In de aanvraag heb ik aangegeven dat ik een nieuwe box met een extra aansluiting naar de badkamer wilde, bij maken afspraak via telefoon dit...
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Helaas kwamen ze alleen langs om de box te vervangen en niet, zoals afgesproken en aangegeven, om een aansluiting te maken naar de badkamer. Vervanging van de box is dus ook niet doorgegaan
Wat viel u in positieve zin op?
Niks, wij zijn zeer teleurgesteld
Geen, ga zo door.
Keurig gewerkt en geen vervuiling achter gelaten.
Zie boven.
een gezond binnenklimaat is essentieel
open en eerlijk advies
Ga zo door
vakkennis en uitvoering is erg goed
totale ervaring en een 100% inzet
Geen.
Wat viel u in positieve zin op?
Bijna 4 jaar problemen met de wtw unit viel vaak in storing de monteur is langs geweest en tot nu nog geen storing gehad.
En alles weer schoongemaakt supper .
Netjes en snel gewerkt.
Keurig monteurs, goede uitleg en alles netjes achtergelaten
Goede uitleg
Duidelijkheid over de te verwachte werkzaamheden
Ik had verwacht dat men de ventilatiekanalen van de heteluchtverwarming zou reinugen, echter kwamen ze hier niet voor.
Vriendelijkheid monteurs
Ik ben enigszins ambivalent. Twee monteurs bleken weinig kennis van zaken te hebben en adviseerden een veel te dure oplossing. Uw medewerker, die d klus uiteindelijk kwam klaren, bood de juiste...
Wat viel u in positieve zin op?
De vakkennis en de vriendelijkheid van monteur Marcos.