Het scheelt energie verbruik, bij douchen zuigt het het condens goed weg, snel schoongemaakt en snel aangelegd.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

geen omkijken naar gehad

Wat viel u in positieve zin op?

de monteurs waren snel en hadden kennis van zaken

Fokje Reinalda

Afspraak nagekomen.
Monteurs: harde werkers, plezierige mensen
Na afloop alles keurig achtergelaten

Apparaat werkt prima maar was wel fijn geweest als van tevoren was verteld dat het schoonmaken van de schachten een enorme puinzooi met sich mee zou brengen. Overal rotzooi.

Wat viel u in positieve zin op?

Geen uitleg gekregen over apparaat. Enkel gezegd dat ze zouden beginnen en klaar waren en zonder uitleg vertrokken. Ook een enorme puinzooi qua rotzooi achtergelaten wat uit ventilatieschachten kwam.

Niet communicerend personeel. Onduidelijk wat er nu gedaan is, erg jammer.

De MV werkt

P van Gils

Goede prestatie, geen klachten/commentaar

Telefonisch info ingewonnen en direct afspraak kunnen maken.

GB

W. Schipper

Van aanbod tot aanleg alles prima geregeld. en dat op prettige wijze in alle contacten

alles

Heb de MV alleen laten reinigen , dus alleen gedeelte of medewerkers kunnen we aanbevelen.

M.N.Arenz

Is ons goed bevallen en zijn tevreden over het uitgevoerde werk en het personeel die de werkzaamheden hebben uitgevoerd

Gevraagde was binnen 2 weken geregeld, UITMUNTEND !!!!!

Wat viel u in positieve zin op?

Uitleg en aandacht van personeel

Vriendelijke monteur die met mij meedacht; het was niet nodig om de buizen te reinigen en dat heeft hij eerlijk verteld

Ik heb een cv ketel en daarbij de ventilatie laten installeren

Alles