In de contacten met Flexas valt mij op dat er een snelle en zeer vriendelijke reactie is.
NutraQ
Kantoorruimte gevonden via Flexas. Verschillende opties zelf gezocht maar uiteindelijk is door Flexas de ultieme geschikte optie voorgesteld waar we de komende jaren met heel veel plezier zullen...Kantoorruimte gevonden via Flexas. Verschillende opties zelf gezocht maar uiteindelijk is door Flexas de ultieme geschikte optie voorgesteld waar we de komende jaren met heel veel plezier zullen werken.
Pomoc Nederland
Prima!
Matthijs
Goede en snelle service!
Khalid / DTG
Flexas heb ik als zeer positief ervaren. Lucas schakelt snel en denkt mee in de kantoorruimtes die wij nodig hebben.
Pit Antwerpen nv
Opgezocht op google, gecontacteerd en zeer snelle reactie
Lucas heeft zijn werk uitstekend gedaan! Snelle opvolging, prettig informeel, entoch professioneel.
Tim Twisk / Smartvatten
Goed. Ondanks dat ik wel wat weet van verschillende flexwerk concepten heeft Flexas heeft ons toch tips gegeven die wij nog niet kende. Op basis van de parameters die wij voorgesteld hebben,...Goed. Ondanks dat ik wel wat weet van verschillende flexwerk concepten heeft Flexas heeft ons toch tips gegeven die wij nog niet kende. Op basis van de parameters die wij voorgesteld hebben, heeft Lucas me heel snel goede opties gegeven. Hij zat er bovenop en heeft me heel professioneel en prettig geholpen en te woord gestaan.