Ik werd vriendelijk onthaald en goed geholpen. Ik raad het zeker aan.
DIJNS Beheer BV
Betrokken en meedenkend
Howspace
Uitstekend
Power Plug
Uitstekende service van Kaj. Klantvriendelijk, houdt korte lijntjes en pakt snel door.
Sahila Talbi
Ben erg tevreden. Had de volgende dag na 1e contact al meteen 2 bezichtigingen waarvan eentje het is geworden! Ze belden ook om te vragen of het allemaal gelukt was. Dat vond ik ook wel fijn
MARV interior design
Ik was opzoek naar een nieuw kantoor/werkplek! Goede oprecht (zo kwam het over!!) enthousiasme van Branko
Ipp
Super hulpvaardig; Kaj snapte gelijk wat onze wensen waren en heeft de goede kantoren aanbevolen . Ook mail met afspraken en adressen zeer compleet. 1 van de kantoren die KAJ heeft aangeraden...Super hulpvaardig; Kaj snapte gelijk wat onze wensen waren en heeft de goede kantoren aanbevolen . Ook mail met afspraken en adressen zeer compleet. 1 van de kantoren die KAJ heeft aangeraden zullen we vanaf 1 november betrekken.
ADM - Ingrid Hoffman
Heel efficiënte en vlotte samenwerking met Kaj van Flexas: voorstellen waren in lijn met wat we zochten, heel goede opvolging. Een nieuw kantoor vinden was op deze manier geen zware taak voor ons!