Moeizame opstart, gaat nu goed, maar weinig interactie. Nog wel veel te bewerkelijk met energie thuisladen declareren

Onlangs een heeft iemand schade gereden aan mijn auto. Waar voorheen veel vrijheid was om zelf een schadehersteller te kiezen is dit geminimaliseerd tot een aantal bedrijven. Gevolg. Vier maand... Onlangs een heeft iemand schade gereden aan mijn auto. Waar voorheen veel vrijheid was om zelf een schadehersteller te kiezen is dit geminimaliseerd tot een aantal bedrijven. Gevolg. Vier maand rijden in een kapotte auto, een schade die minimaal hersteld is en waar afspraken niet goed werden nagekomen. In het gesprek met de medewerker van Frieslandlease op voorhand aangegeven dat ik de wagen graag laat herstellen bij de hersteller die ook een vorige schade heeft hersteld. Hier kwam naar mijn mening te weinig reactie op tijdens het gesprek. Er werd vasthoudend verwezen naar de twee opties bij mij in de regio.
Resume een ontevreden berijder.

Auto’s worden slecht afgeleverd of uit gegeven

Friesland Lease is niet de betrokken die ze pretenderen te zijn. Je moet vaak achter ze aan. Simpele zaken die worden toegezegd, worden domweg vergeten. Bestellingen van nieuwe auto's lopen... Friesland Lease is niet de betrokken die ze pretenderen te zijn. Je moet vaak achter ze aan. Simpele zaken die worden toegezegd, worden domweg vergeten. Bestellingen van nieuwe auto's lopen zelfs regelmatig slecht. Ook is het met regelmaat gebeurd dat nieuwe autos worden afgeleverd zonder tank of laadpas. Deze werd vervolgens soms pas na enkele weken nageleverd... dit zorgt voor allerlei frustratie en gebruikers ONgemak.

Dit is een test review.

Prima. Oplossingsgericht en klantvriendelijk.

Het leveren van de auto duurde langer dan gepland, daar was wat onzekerheid over. Maar sinds ik de auto heb ben ik erg tevreden over de service. Ik krijg op tijd een bericht wanneer ik voor... Het leveren van de auto duurde langer dan gepland, daar was wat onzekerheid over. Maar sinds ik de auto heb ben ik erg tevreden over de service. Ik krijg op tijd een bericht wanneer ik voor onderhoudswerkzaamheden een afspraak moet maken en kan kiezen uit dealers bij mij in de buurt.

Bereikbaarheid laat soms te wensen over als je lange tijd niets hoort en je het herstellen van een fout gemaakt door Friesland Lease opgelost wil krijgen ( het leveren van een niet bestelde versie... Bereikbaarheid laat soms te wensen over als je lange tijd niets hoort en je het herstellen van een fout gemaakt door Friesland Lease opgelost wil krijgen ( het leveren van een niet bestelde versie van de auto)
Daarentegen was de prettige wijze en persoonlijke kontakt met een van de medewerkers zeer fijn. Ook de intentie waarbij ze proberen problemen op te lossen
Schade herstel in Nederland is een crime.
Probeer maar eens een fapsraak te maken binnen 3 maanden. Lukt niet.
Als particulier wel.
Met lease autos niet
Dat zouden de leasemaatschappijen beter moeten regelen