Esther Schouten

Eerste keer en veelbelovend

Cornette Michael

Top smaak en snelle levering . Allemaal lekker

jolien utens

TOP service! vandaag besteld, dag erna in huis. Ook de maaltijden zijn zeer goed van smaak, goed gekruid! Een echte aanrader. Ga zeker nogmaals gaan bestellen.

Erikas Dvarionas

All went smoothly and products are good

Robin Roosebrouck

Handige website en zeer lekkere gerechten!

jan stoker

Goed verpakt en op tijd!

Wout Van Overvelt

Sommige verpakkingen waren doorgescheurd, maar eten is wel heel lekker.

E.M. Meijnhardt

Goede maaltijden met smaak duidelijk hoe te gebruiken, ik doe zeker een aanbeveling

Kaijun Ying

Lekkere maaltijden en snelle levering met een vriendelijke bezorger.

Lekkere maaltijden en snelle levering met een vriendelijke bezorger.

Voor mijn gevoel zijn enkele maaltijden een beetje weinig voor de prijs van 7-8 euro/maaltijd. Ik weet dat dit voor mensen zijn die te lui zijn en/of geen tijd hebben om maaltijden te preppen of gewoon geen idee hebben hoe ze een gebalanceerde maaltijd moeten samenstellen, maar in mijn geval, zijn er goedkopere maaltijden die ik in de supermarkt kan kopen voor 3.50 per stuk die ongeveer de zelfde voedingswaarden hebben als de maaltijden die jullie verkopen. Qua hoeveelheid is het ongeveer een verschil van 30-50 gram minder, maar met het geld dat ik over heb kan ik makkelijk de overige voedingswaarden aanvullen en dan kom ik nog steeds goedkoper uit.

Samengevat, de maaltijden zijn lekker, makkelijk en tijd besparend maar een beetje prijzig voor de hoeveelheid dat je krijgt.