Lekkere maaltijden, en vlotte communicatie in geval van problemen!
Gym Suppan
Als sportschool eigenaar ben ik ontzettend blij met deze dienst! Het is een grote aanwinst voor de sportschool, de leden zijn erg tevreden met de kwaliteit van de maaltijden en de uitgebreide...Als sportschool eigenaar ben ik ontzettend blij met deze dienst! Het is een grote aanwinst voor de sportschool, de leden zijn erg tevreden met de kwaliteit van de maaltijden en de uitgebreide nutriëntenlijst op de achterkant.
Ik raad deze prep meals iedereen aan!
Mostafa Shetta
Great nutritional value, bad shipping company
Fam. Smits
Goede maaltijden, goed bevroren, MAAR:
Enorm geschrokken dat er zonder melding of gevaar indicatie niet zomaar een koelelement in de doos verpakt is, maar een element die blijkbaar -78.5...Goede maaltijden, goed bevroren, MAAR:
Enorm geschrokken dat er zonder melding of gevaar indicatie niet zomaar een koelelement in de doos verpakt is, maar een element die blijkbaar -78.5 graden is en bij aanraking flinke "frostbite" kan bezorgen. Dat is dus bij ons allebei gebeurt en pijnlijke vingers aan over gehouden. Niet gek als het product -78.5 graden is, er staat note bene op dat je het alleen met speciale beschermingshandschoenen mag vast houden. Vlak ervoor liep ook onze dochter van bijna 2 rond die ons mee hielp met de pakketjes eruit tillen, dit had goed fout had kunnen gaan als zij dit zakje had vastgepakt.
Laurent Body
Perfect
Cihan Ayazoglu
Lekker eten snelle levering
marco van bergen
De maaltijden zijn super
Seppe Daniels
Super makkelijk en hoogwaardige maaltijden,gwn op te warmen...top