I.

Goed, behalve verzending

Lieven Feys

Ja eigenlijk goed hoor. Alles verliep perfect! De gerechten zijn echt lekker! Goede kruiding op het vlees!

jan moors

Top bedrijf! Goede producten, levering, zeer correcte prijs!!

Sabrina Rodrigues

Alles is super vlot gegaan, van de bestelling op de website, de betaling en daarna ontvangst van de bestelling, jij kan dat mooi volgen waardoor jij goed weet wanneer ze thuis zijn. Bovendien is het... Alles is super vlot gegaan, van de bestelling op de website, de betaling en daarna ontvangst van de bestelling, jij kan dat mooi volgen waardoor jij goed weet wanneer ze thuis zijn. Bovendien is het eten echt lekker

Jacco loffeld

Supper goed en lekker

Arno Verbist

Zalige producten ik eet normaal geen warme groenten maar ik vind ze nu gewoon lekker ook de sweet potatoes normaal lust ik dat niet ma Julie maken ze lekker op de een of andere manier

sophie Decru

Lekker en meer dan voldoende! goeie service!

Daniel Van der Aar

Ging van begin tot eind soepel met bestellen tot bezorgen. Enig verbeterpuntje is beschikbaarheid van producten dan wel een missende indicatie wanneer het wel weer beschikbaar is.

Iboya Basstra

Lekkere gezonde maaltijden voor een leuke prijs!

jolanda Hulskers

Hele goede ervaring. Alles goed te vinden op de site. De levering is ook lekker vlot. Zeker een aanrader om bij fuelyourbody de producten te bestellen.