Gilles Styns

Ik had het volgende besteld bij FYB:
- test box van 4 low carb maaltijden
- 4 overnight oats (ik koos voor 2x cookies & cream en 2x speculoos)

Het bestel en lever proces verliep...
Ik had het volgende besteld bij FYB:
- test box van 4 low carb maaltijden
- 4 overnight oats (ik koos voor 2x cookies & cream en 2x speculoos)

Het bestel en lever proces verliep vlot en kan ik zeker niets over aanmerken.
De maaltijden waren wat droog, maar wel lekker.
De overnight oats ben ik echter niet over te spreken, ik heb deze zowel opgewarmd, als koud getest en deze smaakten gewoon naar rubber. Er was zelfs geen hint van de gekozen smaken aanwezig en ze zagen eruit alsof ze al eens gegeten waren. Ik heb deze niet op gekregen wegens de smaak wat ik wel jammer vind, want ik keek er naar uit om deze in mijn dagelijks ritme te voegen.

Leroy Verlinde

Lekkere maaltijden

Robby Dekens

Eerste keer besteld. Snelle levering, lekkere maaltijden. Is altijd een goede en gezondere oplossing om snel een maaltijd te eten ipv naar junkfood te grijpen.

Chantal

Goede kwaliteit en veel keuze.

Britt De Mot

Positieve ervaring bij eerste bestelling, lekkere maaltijden en op tijd geleverd. Meteen opnieuw besteld.

Elke Dehouwer

Ik kocht een aantal diepvriesmaaltijden om gezond te kunnen eten in het weekend. De kant en klare maaltijden in de supermarkt zijn vaak erg hoog in koolhydraten. Met deze maaltijden heb ik gezond... Ik kocht een aantal diepvriesmaaltijden om gezond te kunnen eten in het weekend. De kant en klare maaltijden in de supermarkt zijn vaak erg hoog in koolhydraten. Met deze maaltijden heb ik gezond gegeten en geen werk. Ideaal voor in het weekend.

Gemakkelijk om op te warmen en echt lekker van smaak.

Steve Baudin

Great tasting meals. Just a shame that all out of brownies!

Marissa Snoek

De pakketen zijn vullende gerechten. Daar naast zijn er ruim voldoende diverse zoorten keuzes om uit te kiezen. Zeer tevreden.