Mike

Keurig op tijd bezorgd. Smakelijke maaltijden al zijn de porties wat mager verder prima.

Michel Rijke

Zeer prettig ervaring en smakelijke menu’s.

Kevin Appermont

De maaltijden zijn lekker en er zit vooral ook genoeg vlees bij.

Jill Merckx

Super positief

Charissa

Heerlijke maaltijden! Super blij dat ik het een kans heb gegeven, ik at altijd heel slecht door mijn werk en nu wordt mijn eetritme eindelijk makkelijker door fuelyourbody

Melvin Mavros

De maaltijden zijn echt heerlijk, krijg er veel energie van, goed gevarieerd en is makkelijk mee te nemen naar werk en school. Zeker een aanrader!

Mandy Bootsman

Super lekkere maaltijden, zou wel in een kleinere bak mogen.

Leandri Heystek

Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop. Ik heb 2 verschillende pakketten gekocht en mix ze graag door elkaar. Voedsel van zeer goede kwaliteit, eiwitrijk - wat zo goed is, want ik kan nu elke... Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop. Ik heb 2 verschillende pakketten gekocht en mix ze graag door elkaar. Voedsel van zeer goede kwaliteit, eiwitrijk - wat zo goed is, want ik kan nu elke dag mijn eiwitdoel halen! De verpakking was ook erg goed om het eten bevroren en koud te houden, ik ben erg blij. Ik zal zeker opnieuw kopen en zou dit aan mijn vrienden aanbevelen! Heel blij en tevreden.

Th. C. Van Breemen

Te duur, te kleine porties, te veel verpakkingsmateriaal

Donna Alexandra

Heel tevreden