Makkelijk en simpel Gebruik van plastic mag aanzienlijk minder
Jonas Boussery
Al enkele maaltijden van andere bedrijven gekocht, maar deze van Fuelyourbody zijn toch lekkerder dan de rest!
Noah Van de Winkel
De producten zijn zeer lekker en eigenlijk niet zo duur, €150 voor 24dagen avondeten is nog vrij goedkoop vind ik zelf
Yves Segers
Zeer lekkere maaltijden
G.P.A.M Schoenmakers
Fijne website, bestellen gaat eenvoudig. De levering was super snel
Charline Eliat-Eliat
Mijn man en ik hebben andere doelen waarbij ik wil afvallen en hij spiermassa wil opbouwen. Het was zo moeilijk om zelf maaltijden klaar te maken die bij ons beiden passen dus dit is de perfecte...Mijn man en ik hebben andere doelen waarbij ik wil afvallen en hij spiermassa wil opbouwen. Het was zo moeilijk om zelf maaltijden klaar te maken die bij ons beiden passen dus dit is de perfecte oplossing. Ik was ook zeer verrast over hoe lekker de maaltijden zijn. Zeker de kipgerechten kan ik aanraden.
Michael Szymczak
Super. Great teast. Everything is Perfect.
Sue
Geweldig alternatief! Super makkelijk bij een druk leven, want ik hoef het alleen maar op te warmen. Daarnaast voed ik mijn lichaam met gezonde voedingsstoffen.