Gloria Keicher

Great food, very convenient and adequately priced

Kees de Gooijer

Netjes geleverd en heerlijk eten!

Cedric Vierstraete

Zeer goed

batuhan

Als iemand die 200 uur per maand werkt en 6x per week traint, heb ik geen tijd om te koken. Ik koop inmiddels al bijna 2 jaar maaltijdbakjes en heb bijna alle “spelers” van de markt gehad. Ik moet... Als iemand die 200 uur per maand werkt en 6x per week traint, heb ik geen tijd om te koken. Ik koop inmiddels al bijna 2 jaar maaltijdbakjes en heb bijna alle “spelers” van de markt gehad. Ik moet zeggen dat Fuelyourbody betreft smaak en opties er met kop en schouders boven uitschiet. Prijs scheelt niet heel veel van andere. Ook belangrijk om te vermelden dat FYB echt vers is. Bij de andere kreeg ik vaak last van mijn maag en sinds ik FYB bestel is dit over. Al met al is dit vanaf nu mijn vaste plek.

Eduard Van Praag

Veel te weinig groentes

Reactie Fuelyourbody:

Hi Eduard,
Hi Eduard,
Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je de groente te weinig vindt. Je kunt extra groentes mee bestellen in Fuelbags zie onderstaande link: zo kun je makkelijk extra groente naar wens toevoegen :)

Bas Godee

Top service, snelle correcte levering, prima kwaliteit.

Gert-Jan Staelens

1ste levering liep fout maar werd na contact met de klantendienst heel snel opgelost. Direct geproefd en lekker gegeten.

Wim De Houwer

Lekkere maaltijden die perfect in mijn dieet passen! Super handig, ik kook voor mijn gezin en moet vr mezelf maar gewoon op te warmen! Zeer tevreden

M. Schut

Op maandag 17-10-2022 besteld voor vrijdag 21-10-2022, bezorging werd pas laat aangegeven en ondertussen na het ruime wachten vanaf 17u (omdat de bezorgtijd niet enorm actueel is), om 22.25 een mail... Op maandag 17-10-2022 besteld voor vrijdag 21-10-2022, bezorging werd pas laat aangegeven en ondertussen na het ruime wachten vanaf 17u (omdat de bezorgtijd niet enorm actueel is), om 22.25 een mail dat ze niet meer komen en dus maandag pas gaan leveren; met andere woorden dus geen bevroren maaltijden en weggegooid geld!!

Reactie Fuelyourbody:

Hi Monica,,
Hi Monica,,
Vervelend om te horen dat de bezorgen niet naar wens is verlopen. Dit is helaas buiten onze macht. Maar wij zijn altijd bereid een nieuw pakket toe te zenden als het mis loopt. Zou je een mail willen sturen naar info@fuelyourbody.nl dan zorgen we voor een passende oplossing :)

Davy Maes

Alles perfect verlopen en snel