Super goed, duidelijke website en perfecte levering 👍🏼 Goed verpakt zodat het bevroren blijft.
Lennart De Wit
Gezonde maaltijden voor een gezonde prijs
John Lenaerts
Bij sommige zaken bv voor gegaarde kippenbrochetten niet duidelijk wat gewicht is. Ook gewicht van andere zaken
Martin Pak
Snel geleverd en makkelijk te bestellen. Tip : maak een barcode op de verpakkingen zodat je deze makkelijker in de verschillende calorie-meet-apps kunt opnemen. Nu moet ik telkens op de website op...Snel geleverd en makkelijk te bestellen. Tip : maak een barcode op de verpakkingen zodat je deze makkelijker in de verschillende calorie-meet-apps kunt opnemen. Nu moet ik telkens op de website op zoeken wat de ingredienten zijn (en het gewicht) en dit handmatig in de app invoeren. Heel veel mensen gebruiken calorie-meet-apps, dus goed om hier aan te sluiten ?
Annemie Goyvaerts
Correcte verwerking van bestelling, snelle levering, lekkere producten die volledig overeenstemmen met online weergave. Geen onaangename verrassingen. Aanrader.
Joey Dillen
Snel levering na bestelling.
Ria Voeten
Het bedrijf: goed. Het product: veel pakketten smaken hetzelfde. Na de vierde dag gaat dat tegenstaan. De koolhydraatarme maaltijden zijn niet optimaal koolhydraatarm.
Fatih Guney
Product bestelt de volgende dag zijn ze allemaal aangekomen tegen de avond. De product had ik nie zo lekker verwacht omdat het diepvriesproducten waren. Maar je warmt het even op en smaakt...Product bestelt de volgende dag zijn ze allemaal aangekomen tegen de avond. De product had ik nie zo lekker verwacht omdat het diepvriesproducten waren. Maar je warmt het even op en smaakt als pas gebakken kip enz.