Chiel Dispa

Heel goed. De maaltijden worden snel geleverd en de maaltijden zijn echt super! Ik heb zelf het droogtrain pakket gekozenz. Ik zou deze maaltijden aanraden

Inge Goeman

Vlotte levering, correcte communicatie en de maaltijden zijn super lekker.

Nico Ter Braak

Zeer betrouwbaar en hygiënisch

Wilfred Sollie

Correcte en snelle levering

Barbara

Producten voor de deur gezet door de bezorger met 25 graden. Alles ontdooid. Zal niet meer bestellen, 50,- weggegooid door de bezorger.

Hoi Barbara,
Dat is uiteraard niet de bedoeling en de manier van leveren, onze oprechte excuses hiervoor! We zullen hierover een klacht indienen bij onze bezorgdienst.
Als je contact kunt...
Hoi Barbara,
Als je contact kunt opnemen met onze klantenservice zullen we dit uiteraard meteen met je oplossen!

Maurice Besselink

Maaltijd pakket gekocht van 12 stuks & mijn broer heeft al meerdere pakketten gekocht, vaak gebruikte in deze van hem, dit beviel zo goed dat ik het zelf heb aangeschaft. Heerlijk eten en snel,... Maaltijd pakket gekocht van 12 stuks & mijn broer heeft al meerdere pakketten gekocht, vaak gebruikte in deze van hem, dit beviel zo goed dat ik het zelf heb aangeschaft. Heerlijk eten en snel, makkelijk bereid

John Smit

Heerlijke maaltijden , bezorging op tijd, keurig verpakt

Cengiz Oz

Oats was zuur van smaak. Maaltijden is 100% lekker.

Hi Cengiz,
Vervelend om te horen! Kun je ons doorgeven om welke oats het precies gaat? Het is namelijk niet de bedoeling dat het zuur is;)
We horen graag van je!
Met vriendelijke...
Hi Cengiz,
We horen graag van je!

Jose S.

Ik keek erg uit naar de maaltijden, maar ze smaakten werkelijk allemaal hetzelfde. Voor minder geld zou ik hetzelfde kunnen koken, met meer smaak. Wel snel ontvangen.

Hi Jose,
Het spijt ons te horen dat de maaltijden niet naar wens zijn. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar de klantenservice? Dan zorgen we ervoor dat we dit voor je oplossen!
Met...
Hi Jose,

Brent Brouwers

Top, correct en heel snel!