Tom

Eerste maal besteld vorige week, alles kwam goed (bevroren) verpakt. Was één item niet beschikbaar, keurig een e-mail ontvangen met deze melding en paar dagen later geld terug op de rekening. Eerste maal besteld vorige week, alles kwam goed (bevroren) verpakt. Was één item niet beschikbaar, keurig een e-mail ontvangen met deze melding en paar dagen later geld terug op de rekening.
De maaltijden die ik al gegeten heb sinds dan zijn echt lekker!! De kip is mals en sappiger lekker , ook al komt het uit de microgolf (ik maak normaal nooit iets klaar in de microgolf)

Lies Arys

Snelle en correcte levering, alles zit zeer degelijk verpakt! Makkelijk en snel te bereiden! Zeer lekker!

jozef leppens

Levering prima en ruim op tijd

brecht van aerschot

Lekker en gemakkelijk!

Mart Broekhuizen

De maaltijden zijn ontzettend lekker en goed afgestemd met de bulk periode, waarin ik nu zit. De hoeveelheid is goed en de wisselende maaltijden in het pakket, zorgt ervoor dat ik zeker blijf... De maaltijden zijn ontzettend lekker en goed afgestemd met de bulk periode, waarin ik nu zit. De hoeveelheid is goed en de wisselende maaltijden in het pakket, zorgt ervoor dat ik zeker blijf bestellen. Zeker aan te raden!

owen van westen

Goede service. Snelle levering. Maaltijden smaken erg goed

Lisa Winckelmans

Super lekkere en makkelijk te bereide maaltijden die snel geleverd waren. Mijn enige opmerking zijn de kruiden. Ik mis soms wat extra kruiden in het eten

Reactie Fuelyourbody:

Hi Lisa,
Thanks voor je review. Je kunt bij ons nog eventueel losse kruiden erbij kopen, zo kun je de maaltijden zelf naar smaak meer kruiden.
Als er namelijk teveel kruiden op zitten...
Hi Lisa,
Als er namelijk teveel kruiden op zitten krijgen mensen die hier niet van houden deze er niet vanaf en zijn de maaltijden te gekruid. Voor iemand die juist wel nog wat meer kruiden zou willen kunnen deze dus los bij ons kopen en de maaltijd meer kruiden:)
Als er nog vragen of opmerkingen zijn horen we het graag natuurlijk!
Team Fuelyourbody

Elisa

1ste bestelling gedaan, pakket heel goed te traceren en geleverd binnen een dag! De maaltijden die ik tot nu gegeten heb zijn lekker.

henk boshart

Heb een combinatiepakket besteld, erg lekker en snel geleverd! Een aantal maaltijden zit wel erg veel zout in (3 gram) dit zou wel naar beneden mogen. Voor de rest super.