Very good regarding price/quality. Chicken dishes sometimes could be more hit or miss regarding freshness, but overall this is an excellent choice for those who want to eat healthy but have 0 time...Very good regarding price/quality. Chicken dishes sometimes could be more hit or miss regarding freshness, but overall this is an excellent choice for those who want to eat healthy but have 0 time to make their own dishes.
Dennie Tap
Heerlijk eten echt super ga zeker maandelijks bestellen
S.L.
Sinds kort eet ik elke middag een maaltijd van FYB. Na 1 week zag ik het verschil al op de weegschaal. Door deze maaltijden krijgt mijn lichaam wat het nodig heeft voor mijn trainingen. En de...Sinds kort eet ik elke middag een maaltijd van FYB. Na 1 week zag ik het verschil al op de weegschaal. Door deze maaltijden krijgt mijn lichaam wat het nodig heeft voor mijn trainingen. En de hoeveelheid is ook genoeg. Geen honger gevoel in de namiddag. Levering op 21u savonds. Perfect, eerst nog even langs de fitness na het werk, want ik teer nog op mijn maaltijd van deze middag.
Nick Pelckmans
Probleemloos bestellen en leveren via een duidelijke website. De maaltijden waren netjes verpakt en diepgevroren door de aanwezigheid van droogijs en een isolatiezak in de doos. De maaltijden zelf...Probleemloos bestellen en leveren via een duidelijke website. De maaltijden waren netjes verpakt en diepgevroren door de aanwezigheid van droogijs en een isolatiezak in de doos. De maaltijden zelf zijn verrassend lekker en goed op smaak. Zeker een aanrader!!!
Rico
Snelle levering en goed eten!
GEMM Nicky Maes
Heel gemakkelijke site om te bestellen, reageren ook heel snel op mails..super lekker eten en zo gemakkelijk..gewoon even in de micro en je hebt toch een gezonde maaltijd..heel erg handig voor super...Heel gemakkelijke site om te bestellen, reageren ook heel snel op mails..super lekker eten en zo gemakkelijk..gewoon even in de micro en je hebt toch een gezonde maaltijd..heel erg handig voor super druk bezette mensen die weinig tijd hebben om te mealpreppen.