Goede maaltijden, - Veel keuze’s kwa gerechten. - Smaakt zeer goed.
Voor vragen, Beantwoorden ze ook super snel via hun Whatsapp nummer. Want ik zat met de vraag welke...Goede maaltijden, - Veel keuze’s kwa gerechten. - Smaakt zeer goed.
Voor vragen, Beantwoorden ze ook super snel via hun Whatsapp nummer. Want ik zat met de vraag welke maaltijd soort past het beste in mijn geval.
Snelle levering, (Meestal), bij mij wat vertraging door postnl..
Patricia Judong
Super lekker !!! Had een mix van kip en beef besteld en was echt aangenaam verrast !!! 👌 Een aanrader !
Philip Nackers
Stipte levering en wel gebalanceerde maar vooral lekkere maaltijden 👍
Angeliki PSYCHOGYIOU
Erg blij met mijn bestellingen. uitstekende smaak en goede prijzen
Dennis De Backer
Zeer goede service en kwaliteit!
HERMAN VREYS
Ben best tevreden, heb een mix pakket en ga alles eens uitproberen. Eerste maaltijd is al heel goed bevallen. Een aanrader.
Steve Van den abeele
Supersnelle levering en lekker maaltijden
charlotte De boever
Super bedrijf goeie service, lekker eten!!
Ben Hales
Mijn vriendin en ik hadden eerst onze bedenkingen, omdat we toch graag vers eten s'avonds.Dit was onze eerste keer dat we een bestelling hebben geplaatst, maar zeker niet de laatste!
Mijn vriendin en ik hadden eerst onze bedenkingen, omdat we toch graag vers eten s'avonds. Nu, we waren aangenaam verrast! De maaltijden smaken en zien eruit of ze recht uit de keuken van de chef komen! En dit voor eigenlijk +-6e per maaltijd, aanrader!! Ik had een 12pack BULK, mijn vriendin 12pack droge spiermassa. We hebben ze zelf samengesteld, waardoor we samen aan de tafel eigenlijk hetzelfde kunnen eten, enkel zijn de porties dan anders verdeeld uiteraard.
5/5!
Mvg
Ben & Sarah
Maarten Socquet
Supper vlotte levering, super lekker eten! Ga hier zeker blijven bestellen! 🙌