Harold Broens

Super service, via whatsapp direkt antwoord op je vraag. En het eten is TOP!

kristof blancquaert

Super goed. Snelle levering en super lekker eten

Santiago van den Brand

Goud

Kevin van bogaert

Zeer tevreden /goede kwaliteit /goede smaak

Wilma Jansen

Super goed en lekker eten!

Vera Kleisma

Via website besteld, goede ervaring. De site werkt fijn, geen gezoek, heel overzichtelijk.
De maaltijden zijn lekker, niet droog en er is voldoende variatie.

Sebastien

(Bewerkt)

Het eten is lekker, het is niet zoals bij anderen, saai eten. Het is voldoende gekruid om het echt als een maaltijd te aanzien. Het is wel langs de dure kant maar je wint er veel tijd mee. Ik raad... Het eten is lekker, het is niet zoals bij anderen, saai eten. Het is voldoende gekruid om het echt als een maaltijd te aanzien. Het is wel langs de dure kant maar je wint er veel tijd mee. Ik raad het iedereen aan.

Tiffany VdB

Super handig EN lekker! Een half uur per maaltijd uitgespaard omdat ik niet hoef te koken en makkelijk gezond en lekker eten. Iedere dag weer een nieuw gerecht, en geen restjes meer.

Tinne Steenhuysen

Toppersss

nick

De manier waarop dry ice verpakt word mag wel duidelijker worden aangegeven. je pakt het zo vast als je niet weet dat het erin zit. de waarschuwingen zijn slecht leesbaar en lichtblauwe text op... De manier waarop dry ice verpakt word mag wel duidelijker worden aangegeven. je pakt het zo vast als je niet weet dat het erin zit. de waarschuwingen zijn slecht leesbaar en lichtblauwe text op blauw ijs.