Daniel Sanandaji

Goede service en lekkere maaltijden!

Yoelle Riteco

Lang getwijfeld om maaltijden te bestellen, omdat de kwaliteit van diepvries maaltijden normaal niet heel goed zijn. Bij Fuelyourbody is dit uitstekend! Lekkere maaltijden, genoeg om een vol gevoel... Lang getwijfeld om maaltijden te bestellen, omdat de kwaliteit van diepvries maaltijden normaal niet heel goed zijn. Bij Fuelyourbody is dit uitstekend! Lekkere maaltijden, genoeg om een vol gevoel te hebben en een uitgebreid assortiment!

Nette levering in een grote goed verpakte doos waar de maaltijden zeker weten niet in ontdooien.

Christophe Sparenberg

Super

Gert Van engeland

Snelle en correcte levering , prijs kwaliteit verhouding zit ook goed. Een aanrader dus 👍

Tiborné Pirók

Ze waren erg snel en alles kwam compleet!

Wout Vanbrabant

Zeer snelle en correcte levering. Super tevreden. Bbq saus die ik had besteld was niet op voorraad. Ik kreeg onmiddellijk een mail om dit te melden en het geld dat ik te goed had werd meteen... Zeer snelle en correcte levering. Super tevreden. Bbq saus die ik had besteld was niet op voorraad. Ik kreeg onmiddellijk een mail om dit te melden en het geld dat ik te goed had werd meteen overgemaakt. Top service!

Michael Bruyer

Lekker eten, Jammer dat het niet persoonlijk is volgens gewicht

Jaap Tol

Is het eerste pakket wat ik uit probeer.
Tot nu toe erg lekker en gevarieerd.

Carine Mathues

Super lekker, van bestelling, verzending tot levering helemaal in orde