Linda Depuydt

Zeer lekker eten en zeer goed verpakt
Zeer tevreden en bleeft afgegeven top ??????

RUDI collette

Perfeckt ik ga nog bestellen , lekker gezond

Ian Brand

Goede ervaring smakelijk eten op 1 maaltijd na.

De folie van de bakjes is niet echt top. Erg moeilijk eraf te halen folie scheurt en delamineert ook.

(Ik werk bij een folie...
Goede ervaring smakelijk eten op 1 maaltijd na.

(Ik werk bij een folie bedrijf , mochten jullie een offerte willen voor een beter passende folie die netjes peelt en niet delamineert kunt u mailen

Jessica Nijs

Zeer lekkere maaltijden, enige bemerking die ik heb is dat de verpakkingen kleiner mogen. Ik heb een superkleine vriezer en heb nu 5 maaltijden bij mijn ouders moeten achterlaten omdat er niet meer... Zeer lekkere maaltijden, enige bemerking die ik heb is dat de verpakkingen kleiner mogen. Ik heb een superkleine vriezer en heb nu 5 maaltijden bij mijn ouders moeten achterlaten omdat er niet meer dan 7 in de diepvries pasten. De verpakkingen mogen iets kleiner zodat ik er meer in de diepvries zou kunnen krijgen.

Bram Boed

Too product. Makkelijk te eten en het geeft veel energie.
Echt een aanrader

Chantal Verlinden

Gewoon brokjes vlees en diepvriesgroenten… teleurstellend, niks smaak

Reactie Fuelyourbody:

Hi Chantal,
Bedankt voor je review! Zou je een berichtje kunnen sturen naar onze klantenservice 0612629243 dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Team...
Hi Chantal,
Team Fuelyourbody

Luthiane Daal

Beste heerlijk eten

Amelie Tackx

Zeer snel geleverd en was nog goed diep bevrozen

charlotte

ONGELOOFELIJK LEKKER