Heb 2 x testpakket geprobeerd. En ik zie het me in de toekomst zeker nog doen. Vlotte levering, smaak is goed.
Bram D'haene
Zeer lekker
Loes Musters
Ik heb een maaltijdenpakket besteld en ik vind het geweldig! Lekker van smaak en voldoende. Twee verpakkingen waren beschadigd en daarvoor mag ik nieuwe bestellen. Goede service en...Ik heb een maaltijdenpakket besteld en ik vind het geweldig! Lekker van smaak en voldoende. Twee verpakkingen waren beschadigd en daarvoor mag ik nieuwe bestellen. Goede service en klantvriendelijk!
pascal rokx
Zeer goed. Snelle levering en kwaliteit maaltijden
Andy Balcaen
Snelle levering, su-per-lekkere gerechten! Voor mij is dit van goudwaarde, aangezien ik een druk leven heb is het eten van junkfood sneller gebeurd dan tijd maken voor gezond eten. Dankzij Fuel Your...Snelle levering, su-per-lekkere gerechten! Voor mij is dit van goudwaarde, aangezien ik een druk leven heb is het eten van junkfood sneller gebeurd dan tijd maken voor gezond eten. Dankzij Fuel Your Body is dit mogelijk, na 1 week voel ik mezelf echt supergoed in mijn vel!