Heerlijk eten, lekker gekruid en het vlees is lekker mals!
Wendy Zwart
Heerlijke, gezonde, voedzame maaltijden. Eindelijk een oplossing voor makkelijk & gezond eten. Perfecte ondersteuning voor de sporter.
Bas Bielleman
Goeie smaak, goeie vulling! Perfect!
Samuel Omorogbe
Super snelle en goede levering van producten. Verder zijn de producten erg goed op smaak en lekker om te eten. Prijs en kwaliteit is dan ook erg goed.
Justin
Snelle (avond) levering en zeer goed eten
Cemil Adiyil
Betrouwbaar
Sofie
Eerste maal besteld. Alles is vlot verlopen. Geleverd op de afgesproken dag in een vries verpakking. Grote porties en de groentjes smaken als vers gemaakt. Ik had een beetje schrik van het vlees,...Eerste maal besteld. Alles is vlot verlopen. Geleverd op de afgesproken dag in een vries verpakking. Grote porties en de groentjes smaken als vers gemaakt. Ik had een beetje schrik van het vlees, maar de smaak is heel goed. zowel van de kip als de burgers. Lekker! Vis daar ben ik voorzichtiger mee, dit is minder mijn ding als het uit de vriezer komt, maar toch ook lekker! Ik bestel hier zeker opnieuw!