Netjes en klantgericht duidelijke site op je mobiel ook erg super
rik rietman
Top! Echt een heel goed concept?
Thomas Ds
Snelle levering en lekkere maaltijden . Ook veel variatie
Dennis Van heest
Metaalrecycling van heest
Lida Mooini
Op zich is het een leuk concept maar ik had een e-mail gestuurd om te vragen waar de kip vandaan komt en ik kreeg alleen een algemeen antwoord van een Nederlandse groothandel Ja dat zegt natuurlijk...Op zich is het een leuk concept maar ik had een e-mail gestuurd om te vragen waar de kip vandaan komt en ik kreeg alleen een algemeen antwoord van een Nederlandse groothandel Ja dat zegt natuurlijk helemaal niks want ook in Nederland hebben plofkip Dus ik vroeg daar nog specifiek naar Maar daar heb ik geen antwoord op gekregen. Ook omdat er pangasius wordt gebruikt in sommige maaltijden en dat is echt een goedkope vervuilde vis. Ik snap dat het geen biokip kan zijn maar ik wil graag weten waar het vandaan komt is het plofkip of niet want dat het van een Nederlandse groothandel komt Zegt me helemaal niks bij Albert Heijn ligt ook vieze kip van een Nederlandse groothandel Dat is de reden dat ik niet nog een keer zou bestellen Ik heb geen antwoord gekregen.
Robby De maeyer
Slechte smaak
Yvonne Relyveld
Ik vind de maaltijden niet lekker! Smakeloos. De boontjes zijn waterig en niet smaakvol. Ik vond de kip ook niet lekker. Dus ondanks alle positieve reviews heb ik voor bijna 65 euro aan maaltijden...Ik vind de maaltijden niet lekker! Smakeloos. De boontjes zijn waterig en niet smaakvol. Ik vond de kip ook niet lekker. Dus ondanks alle positieve reviews heb ik voor bijna 65 euro aan maaltijden besteld en helaas is het weggegooid geld.
Cedric
Lekker en gezond eten voor een goede prijs! Nu 1x geprobeerd, maar kom zeker terug als het op is.