Godfried

Goede smaak en kwaliteit

Fuelyourbody

Ik ben echt blij dat ik dit geprobeerd heb. Ik ben zeker vaste klant vanaf nu.
Ik ben echt blij dat ik dit geprobeerd heb. Ik ben zeker vaste klant vanaf nu.
Allereerst ging er bij post nl iets mis waardoor de maaltijden 9 uur op een afhaalpunt gelegen hadden dus ik maakte me enorm zorgen, maar ze bleken gewoon nog volledig bevroren.
Inmiddels heb ik alle maaltijden geprobeerd en ze waren stuk voor stuk echt lekker.
Het vlees is allemaal echt verrassend zacht. De smaak is goed.
Dit gaat me echt zooo veel tijd, moeite, stress en kilo's schelen!
Ik zou het iedereen aanbevelen!

Edwin kleeven

Je pakket is makkelijk te volgen via Track/Trace. Via via in contact gekomen met Fuelyourbody. Afgelopen week mijn eerste bestelling gedaan. De dag erna was alles in huis.

Je pakket is makkelijk te volgen via Track/Trace.
Alles was netjes verzorgd en ingepakt. De producten waren goed bevroren.

Vooraf nog een aantal keer contact gehad via de klantenservice. Binnen een aantal minuten werd gereageerd. Vriendelijk werd ik “te woord” gestaan via de app.
Het eten is heerlijk niks op of aan te merken. Goed van smaak en zeer makkelijk te bereiden. 👍👍

Als “welkomskadootje” kreeg ik een sporthanddoek” erbij geleverd. TOP!!!
Ik ben een tevreden klant.
Zal zeker nog vaker hier producten bestellen. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Mvg Edwin.

Ricardo van Mildert

Erg positief, eten was lekker/goed; Bezorging op tijd; super goed concept.

Dirk

Top lekkere maaltijden.

Bern Batselier

Ideaal voor een kant en klare oplossing indien je gezonder wilt eten. De maaltijden zijn ook heel lekker aangemaakt.
Ik ben fan.

Sofie

Top service en lekker eten

Snelle service, smaakt prima

Top service en kwalitatief goede maaltijden. Zeker een aanrader!!