Isabelle Louviau

Ik heb mijn colis gekregen op tijd en super lekker, ik heb al reclame gemaakt, en mijn vriendin Fabienne Hermans heeft ook bij jullie besteld. Dankzij een dineetje bij mij, ze vonden de maaltijden... Ik heb mijn colis gekregen op tijd en super lekker, ik heb al reclame gemaakt, en mijn vriendin Fabienne Hermans heeft ook bij jullie besteld. Dankzij een dineetje bij mij, ze vonden de maaltijden super lekker !!!

Postnl. Pick up point aangegeven. Deze werd last minute zonder enige informatie veranderd naar een ophaalpunt aan de andere kant van de stad. Contact gezocht, geen gehoor.

Housen

Zeer snelle service

Hele lekkere uitgebalanceerde maaltijden. Superhandig dat je de hoeveelheden zelf kan samenstellen als je een voedingsplan volgt.

meuret stephane

Heel goed

Snelle levering, eten is prima. Iets op smaak brengen.

Elisabeth

Super tevreden met FuelYourBody. Snelle service en goede grote porties. Enigste aandachtspunten is dat dezelfde kruiden in heel de maaltijd worden gebruikt. Wat jammer is voor de smaak want kip... Super tevreden met FuelYourBody. Snelle service en goede grote porties. Enigste aandachtspunten is dat dezelfde kruiden in heel de maaltijd worden gebruikt. Wat jammer is voor de smaak want kip gebruiken je niet dezelfde kruiden als bij groentes.

De rest allemaal top. Ik heb rust aan mijn hoofd als het gaat over mijn voeding.

Joao Rival

Prima! De maaltijden zijn vers en lekker. De service is uitstekend. Ik zal zeker meer bestellen. Perfect voor een gezond dieet!

Altijd top en op tijd geleverd. Zelfs als ik niet thuis ben om de producten te ontvangen, zijn ze zels nog mooi bevroren tegen de avond. Heel goed verpakt. Ik blijf klant ;)