Cindy

Super lekker en heel gemakkelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding, al verschillende keren besteld tot nu toe en altijd erg tevreden!

Maaike

Supersnelle en goede levering! Netjes verpakt en superhandig voor in de vriezer. Daarnaast is het ook nog gewoon lekker eten :)

Jesse

Altijd goede ervaringen, overzichtelijke service en altijd naar behorens geleverd.

Regguy van reeth

Super lekker en zeer behulpzaam, had een fout gemaakt in de bestelling en deze werd direct recht gezet 👍
Aanbevelen? Doe ik elke dag 😅

Mike b

Snel gelevering en goed verpakt top

Thomas Daelman

Zeer goede ervaring, leveringen altijd op tijd, zeer lekkere maaltijden. Ook de klantenservice antwoord snel en vindt altijd een oplossing.

Roslan

Everything fine; great

Maarten Bauwens

Enorm tevreden met de kwaliteit van het eten. Ik werk als centrum manager dus heb niet altijd veel tijd om vers eten klaar te maken. Als europees kampioen BJJ en gymverliefde, train ik tevens ook... Enorm tevreden met de kwaliteit van het eten. Ik werk als centrum manager dus heb niet altijd veel tijd om vers eten klaar te maken. Als europees kampioen BJJ en gymverliefde, train ik tevens ook vele uren in de week. Daarom is mijn voeding uitermate belangrijk. Ik bereid zelf veel maaltijden voor in het weekend maar Fuel Your Body laat toe om soms even een rustiger weekendje in te gaan en van jullie maaltijden te laten genieten! Want door de vele smaken en variaties is het wel genieten!

Bestelling is later gearriveerd dan normaal, maaltijden niet volledig bevroren, 4 van de 12 verpakkingen open bij ontvangst.

Reactie Fuelyourbody:

Hi,
Hi,
het is natuurlijk niet de bedoeling dat je ontdooide/kapotte maaltijden ontvangen hebt. We willen je dan ook graag een passende oplossing bieden en daarom hebben we je een mail gestuurd :) We horen graag van je!

Really fast delivery and meals are really tasty, healthy and easy to prepare. Their support is ok, not stellar but they're up there for you and quick to answer. Delivery packaging is A+, maybe even... Really fast delivery and meals are really tasty, healthy and easy to prepare. Their support is ok, not stellar but they're up there for you and quick to answer. Delivery packaging is A+, maybe even a bit too much.