Wendy Linsen

Lekker maar val niet af

Reactie Fuelyourbody:

Hoi Wendy,
Dankjewel voor je review! Jammer dat je niet het gewenste resultaat ziet.
Hoi Wendy,
Dankjewel voor je review! Jammer dat je niet het gewenste resultaat ziet.
Het kan helpen om te kijken naar wat je gedurende de dag eet. Hoewel onze maaltijden je zeker ondersteunen bij het afvallen, is het uiteindelijk belangrijk dat je over de hele dag genomen minder eet dan dat je verbruikt aan energie.
Als je nog vragen hebt, helpen we je graag!
Team Fuelyourbody

Els Niemegeerts

Heerlijke maaltijden, snel klaar en gevarieerd. Dit is een life saver als je geen tijd hebt om dagelijks een gezonde maaltijd klaar te maken.

Lizette Willemsen

Super makkelijke maaltijden. Ik heb de calorie arme maaltijden om af te vallen. Prima porties.Ze zijn erg lekker, alleen moet wel bekennen dat ik de groene bonen echt walgelijk vind het lijkt wel... Super makkelijke maaltijden. Ik heb de calorie arme maaltijden om af te vallen. Prima porties.Ze zijn erg lekker, alleen moet wel bekennen dat ik de groene bonen echt walgelijk vind het lijkt wel rubber.

Ma

Ik had dit veel eerder moeten doen!
Ik had dit veel eerder moeten doen!
Zelf te weinig tijd om voedzame maaltijden te bereiden, dus kies je voor de makkelijke, minder voedzame weg. Met deze maaltijden heb ik een verzadigd en goed gevoel. Smaak is goed en voldoende variatie.

Faizel Sardha

Het bedrijf is goed. Het is goed verpakt, afhalen bij sportschool is goede service en het ziet er mooi uit. Met de kortingscode was het een goede deal. Bovendien gaf het mij een idee van hoe een... Het bedrijf is goed. Het is goed verpakt, afhalen bij sportschool is goede service en het ziet er mooi uit. Met de kortingscode was het een goede deal. Bovendien gaf het mij een idee van hoe een gebalanceerde maaltijd eruit voor mij die een probleem heeft met teveel en te ongezond eten. Enige waar ik spijt van heb, was die maaltijd met ananas erin.verder zou ik heb ik er thuis nog ei of kokosmelk doorheen geroerd in de pan om het minder droog te maken

boaz

Na jaren zelf te mealpreppen eindelijk er voor gekozen om een pakket te bestellen. Snelle levering, goed verpakt en betaalbaar. 8 van de 12 maaltijden heb ik echt van genoten, de overige 4 vond ik... Na jaren zelf te mealpreppen eindelijk er voor gekozen om een pakket te bestellen. Snelle levering, goed verpakt en betaalbaar. 8 van de 12 maaltijden heb ik echt van genoten, de overige 4 vond ik niet echt lekker. Wel voedzaam en daar draait het om. Een verbeterpunt: ik zou graag willen weten en zien hoe de maaltijden worden gemaakt.

Reactie Fuelyourbody:

Hoi Boaz,
Bedankt voor je feedback! Zou je alsjeblieft een e-mail kunnen sturen naar onze klantenservice op info@fuelyourbody.nl?
We zijn nieuwsgierig om te horen welke vier maaltijden niet...
Hoi Boaz,
We zijn nieuwsgierig om te horen welke vier maaltijden niet aan je verwachtingen voldeden en willen graag samen een oplossing vinden.
Alvast bedankt.
Team Fuelyourbody

Kelly Van den Bussche

Snel en correct geleverd. De maaltijden zijn lekker van smaak en helpen me om op een makkelijke manier goede voeding te eten wanneer ikzelf minder tijd heb tijdens de trainingen.

Cathy Gerssen

Fijne macro's en bijzonder lekker!
Goed verpakt en snel geleverd!
Aanradertje! No excuses! You're worth it!