Ik kreeg een uitnodiging om te beoordelen maar mijn maaltijden zijn na 5 dagen nog niet geleverd...
Sebastiaan Gommans
Supervers en veel beter dan de concurrent
Tim van Tigchelhoven
Perfect
Antje Bracke
Lekker makkelijk macro's scoren
KK
Heerlijke maaltijden, nooit meer zelf koken. Fijn dat ik altijd een maaltijd heb in de vriezer, die gezond en lekker is en binnen 8 min klaar is.
Kirdy Nijsten
Nicky Driesen
Maaltijden besteld voor mijn vriend. Deze ruiken wel lekker.
Janet Evers
Super goed.
marieke celis
Vorige week mijn eerste bestelling gedaan. Ik kon zelf de leverdatum kiezen en het werd vlot geleverd. De maaltijden zijn lekker. Mijn vriend en ik starten met een koolhydraatarm dieet en via deze...Vorige week mijn eerste bestelling gedaan. Ik kon zelf de leverdatum kiezen en het werd vlot geleverd. De maaltijden zijn lekker. Mijn vriend en ik starten met een koolhydraatarm dieet en via deze website zijn er veel maaltijden met minder KH.
Jenny
Bezorging wordt zeer goed verzorgd. De pakketen worden cool gehouden met droog ijs en goed verpakt. Bezorger was vriendelijk en op de maaltijdpakketten staat alle benodigde informatie.