Een goede service gehad, ondanks de feestdagen toch erg snel geleverd. Goed verpakt en geen beschadegingen aan het bord.
Mooie borden en een snelle levering
Nicole Driessen
Harstikke blij. Het bord is niet alleen punt gaaf,het is ook precies zoals op de afbeelding. Toen ik erachter kwam dat ons bord zoek geraakt was bij de bezorgdienst hebben ze dit na een mailtje...Harstikke blij. Het bord is niet alleen punt gaaf,het is ook precies zoals op de afbeelding. Toen ik erachter kwam dat ons bord zoek geraakt was bij de bezorgdienst hebben ze dit na een mailtje meteen opgelost en had ik twee dagen later een vervangend bord in huis! Geen gedoe maar gewoon goede service zoals het hoort.
Ruth Moors
Super, alles wat de site belooft en nog zoveel meer. Het geboortebord is zo mooi dat ik overweeg (ben de oma) om er zelf eentje te bestellen voor op zijn kamertje hier. Niets op aan te merken....Super, alles wat de site belooft en nog zoveel meer. Het geboortebord is zo mooi dat ik overweeg (ben de oma) om er zelf eentje te bestellen voor op zijn kamertje hier. Niets op aan te merken. Iedereen is heel enthousiast. Op de reactie van de ouders is nog nog even wachten : het bord wordt geplaatst als verrassing bij hun thuiskomst.