Levering van de bestelling duurde iets langer dan verwacht maar dat was voor mij geen probleem. Artikelen met zorg in bubbelplastic verpakt, supergoed! Klantenservice goed bereikbaar en netjes.
arthur van der zee
Rob de Maat
Lego model besteld, tegen een scherpe prijs. Verzending was een dag laterdan verwacht, maar verder prima
Martien Groenen
Medewerksters zijn vriendelijk en behulpzaam ook bij problemen super geholpen.
Joost
Mooie prijzen, snel verstuurd en heel erg netjes ingepakt. Hartelijk dank!
Dales
Snelle en goede levering
rony
Ben zeker niet tevreden over de communicatie,lego pre-order gedaan en 2/8 geleverd(heel snel)maar een verkeerde levering.Kan iedereen gebeuren.Maar dan moet je zelf nog wat moeite doen,fotos nemen...Ben zeker niet tevreden over de communicatie,lego pre-order gedaan en 2/8 geleverd(heel snel)maar een verkeerde levering.Kan iedereen gebeuren.Maar dan moet je zelf nog wat moeite doen,fotos nemen en het verkeerde pakje retour te sturen.Moest het dan op mijn werk tijdens mijn pauze op de post doen.Maar vandaag 12/8 heb ik het pakje dan uiteindelijk ontvangen(vele dagen verder en een late verjaardagscadeau)Had ik dan toch een sorry kaartje verwacht in de doos.Dus beter communiceren naar de klant toe
Damy Bousché
Overzichtelijke website en snelle ( goed verpakte) bezorging.