Waardeloos! Een A0 formaat lijst gekocht maar met een defect ontvangen. Via de costumer service totaal geen bevredigend antwoord ontvangen waarbij alleen naar DHL wordt gewezen. Nu een deuk in mijn...
Service verlening!
Reactie GoodStore:
Beste Ernst,
U heeft bij ons een bestelling geplaatst van een Wissellijst Aluminium Mat Zwart A0 - POLYSTYREEN, deze wordt in onze productie afdeling geproduceerd waardoor wij de kwaliteit...
Prima levering elke keer weer
krijgt precies wat je besteld
aftersales nog geen ervaring mee
Prima geregeld
prima
nvt
Hier zit een tevreden klant. Er was onvoldoende voorraad maar zij maken er geen probleem van om de bestelling op te splitsen. De tweede levering verliep ook vrij snel.
duidelijk
aantallen in voorraad melden
Mooie kijst geleverd. Goede communicatie over de status van de verzending.
Vlotte afhandeling, goed verzorgd en wanneer er een beschadiging in het geleverde product is wordt er adequaat voor een oplossing gezorgd
komen afspraken na. Goede bereikbaarheid bij vragen. vriendelijke klantenservice. Vlotte levering.
??
Slechte behandeling van klacht over schade aan product
Vriendelijke medewerkers, maar liever klacht oplossen dan zo vriendelijk zijn en niets doen
Het product kwam beschadigd aan, het frame was tijdens het vervoer beschadigd - pak jullie spullen beter in en handel klachten beter af.
Goede service
correct afhandelen van bestelling