Mirjam Marijn

Grappig dat er nu al aan mij gevraagd wordt een recensie te schrijven. Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. eerst werd de levering uitgesteld, daarna zag ik op de track code dat de bestelling... Grappig dat er nu al aan mij gevraagd wordt een recensie te schrijven. Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. eerst werd de levering uitgesteld, daarna zag ik op de track code dat de bestelling retour, want beschadigd was. Vandaag zou het moeten komen....Ik denk dat de goodstore hier weinig aan kan doen, het zal ook wel goed komen, maar ik wacht wel al vanaf 4/4 dus tien dagen. Ik heb er over gebeld en dat was een vriendelijk en correct gesprek. Nu nog mijn bestelling ontvangen !

vriendelijk callcenter

misschien betere verpakking zodat product niet zo makkelijk beschadigt tijdens vervoer?

Jan Bongers

Heel goed en betrouwbaar bedrijf

Mike Reijnen

Snelle service

Marian Vlasman

De medewerkers aan de telefoon zijn bijzonder aardig, geduldig en geven goede service, mn Marco en Marvin.

persoonlijk contact

Het één keertje voorgekomen dat ik geen bericht van verzending kreeg, maar de zending was er wel op tijd. Alle andere keren prima.

I V HUNNIK

Top geleverd, tijdig

Henk Welner

Makkelijke site ruime keuze en makkelijke afhandeling

Goede verpakking

Nvt

Cas

Duidelijke communicatie en mooie spullen

Communicatie

Cristina Chico

Verpakken van het product. Zat nu in 3 dozen.