gert de jong

Snelle levering ,goede kabel .tevreden.

Y ipv X

Uitstekende site waarop in heldere bewoordingen wordt uitgelegd het verschil tussen XMvK en YMvK.

Aflevering grondkabel

Grondkabels.nl , prettig om te bestellen en een snelle levering zonder problemen.
Bezorger heeft zoals afgesproken even van te voren gebeld zeer correct.

Grondkabels gekocht

Super bedrijf netjes op tijd geleverd en bovenal niet duur

Vanessa Leman

Heel tevreden

wij hadden de kabel de dag nadien nodig, maar ik kon geen betaling uitvoeren doordat ik op mijn werk zat en mijn man probeerde internet bankieren... maar zijn eerste keer lukte blijkbaar niet heel... wij hadden de kabel de dag nadien nodig, maar ik kon geen betaling uitvoeren doordat ik op mijn werk zat en mijn man probeerde internet bankieren... maar zijn eerste keer lukte blijkbaar niet heel goed. Als voorstel gaf ik dat onze Belgische bank de overschrijving deed en het bewijsje per mail stuurde. dit kon gelukkig wel, waardoor wij onze grondkabel tijdig hadden, waarvoor onze dank ! Mocht iedereen zo goed mee werken... was onze verbouwing al lang van de baan... Helaas is dat niet de werkelijkheid. We hebben al veel obstakels doorworsteld... maar merken dat wij er telkens wel obstakels tegen komen. Vandaar dat wij jullie dankbaar zijn... af en toe iets dat wel goed gaat is zo welkom en heeft wat ademruimte.

Reactie Grondkabels.nl:

Bedankt voor uw reactie! Een verbouwing kan inderdaad heel wat teweeg brengen. Hopelijk kunt u het snel afronden en wordt het resultaat mooi!

Jacqueline

Perfect.

Nou gewoon echt geweldig, perfect geregeld, ik bestel één dag van te voren en de volgende dag hebben we de spullen in huis.
Bedankt voor jullie grote service, ik zou jullie bij iedereen...
Bedankt voor jullie grote service, ik zou jullie bij iedereen aanraden.
Zeer tevreden klant.

Handelen conform afspraak

levering product zoals op site wordt vermeld

Onduidelijke info kabels voor de leek

Tip is om meer duidelijkheid te verschaffen in de aders (2 aders is niet meer van deze tijd) en staat nu niet in jip en Janneke taal uitgelegd. wel tevreden over snelle levering

Wilfried

Toppers zijn het !!!

zeer snelle levering en goed prijzen !!!